• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia
HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

HerkkuLeivonta

Julkaisukieli suomi

5/5 (261 ääntä)

Tuotekuvaus

Herkkuleivonta saa sinut tuntemaan itsesi oikeaksi kondiittoriksi!

Herkkuleivonta tarjoaa parhaat vinkit ja ohjeet kaikenlaiseen kotileivontaan. Jokainen numero on täynnä inspiraatiota. Lehti opastaa lukijaa leipomaan muun muassa maittavimmat pikkusuolaiset, näyttävimmät täytekakut, mureimmat pikkuleivät ja mehukkaimmat kuivakakut.

Leipominen on joillekin terapiaa, joillekin itsensä haastamista ja joillekin taas yksinkertaisesti vain se edullisin tapa saada hyvää syötävää. Mihin näistä leipojaryhmistä kuulutkin, tuo Herkkuleivonta leipomisruutineihisi takuulla uutta potkua.

Leipominen kuuluu niin arkeen kuin juhlaankin. Herkkuleivonta-lehdestä löydätkin sekä nopeimmat ja yksinkertaisimmat ohjeet kruunaamaan tavallisen arki-illan sekä monivaiheisemmat ja hieman haastavammat luomukset elämän tärkeimpiin juhlahetkiin.

Lehti on pysyy mukana vaihtuvissa vuodenajoissa ja siitä löydät aina teemaan sopivat reseptit esimerkiksi jouluksi, pääsiäiseksi, vapuksi, juhannukseksi ja halloweeniksi. Lisäksi kauden parhaimmat raaka-aineet pääsevät aina loistamaan! Syksyllä hyödynnetään metsän sienet ja marjat kun taas kesällä maistellaan makeaa mansikkaa ja raikasta raparperia.

Herkkuleivonta on tunnettu sen selkeydestä ja monipuolisuudesta. Se ottaa huomioon myös allergiat sekä terveellisemmät vaihtoehdot perinteisille herkuille. Voit löytää lehdestä esimerkiksi gluteenittomia tai proteiinipitoisia leivonnaisia.

Kun reseptien vaiheet on kuvattu yksitellen, on helppoa onnistua! Leivontakoulu-osiosta sekä neuvontapalstalta voit saada lisäksi hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi siihen, miten saat leivonnaisistasi entistä mehevämpiä tai parhaisiin tapoihin säilyttää tekeleitäsi.

Herkkuleivonta ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Herkkuleivonta itselle tai lahjaksi ystävälle määräaikaisena tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Kolmiokirja Oy
Aloitusvuosi: 2014


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Anja Venäläinen,
Mukavan kokoinen, ei liikaa Erinomaista mainosten vähyys, en toivoisi niiden yhtään lisääntyvän
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0