• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Gluteeniton Keittiö

Julkaisukieli suomi

4/5 (42 ääntä)

Tuotekuvaus

Maistuva matka gluteenittoman ruoanlaiton ja leivonnan maailmaan

Gluteeniton Keittiö on uusi ja raikas lehti kaikille laadukkaaseen ruokaan panostaville. Monipuolinen lehti on täynnä herkullisia ja sesonkiin sopivia ruoka- ja leivontareseptejä sekä tietoa ja ideoita arkeen sekä juhlaan.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavat nykyään paitsi keliaakikot, myös monet muut ravinnosta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneet. Lehtivalikoimaan on toivottu suomenkielistä lehteä, joka olisi erikoistunut yhtä aikaa sekä gluteenittomaan ruoanlaittoon että leivontaan. Nyt toive täyttyy. Gluteeniton Keittiö -lehden reseptit sopivat niin gluteenittomaan ruokavalioon tutustuville kuin sitä pidempään noudattaneille. Lehden ohjeiden avulla on helppo loihtia koko päivän ruoat sekä tähtihetkien herkut – leivontaa unohtamatta.

Reseptejä, tietoa ja ajankohtaisia ideoita

Gluteeniton Keittiö -lehden houkuttelevan näköiset reseptit innostavat kokeilemaan ruokia ja leivonnaisia, jotka maistuvat taatusti kaikille. Lehti tarjoaa inspiraatiota gluteenittoman arjen keskelle, sillä jokaisessa numerossa on myös tietoa gluteenittomasta elämäntavasta, ajankohtaisista trendeistä sekä uusista tuotteista.

Gluteeniton Keittiö huomioi myös muita erityisruokavalioita. Lehdestä löytyy siis gluteenittomia reseptejä myös esimerkiksi maidottomaan ja munattomaan ruokavalioon.

Tilaa uusi ruokalehti Gluteeniton Keittiö edullisesti ja helposti osoitteesta Lehtiapaja.fi. Tämä lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja lehtitilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden loppuun. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi ja nauti lukuhetkistä!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 4
Kustantaja: Kolmiokirja Oy
Aloitusvuosi: 2020


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 15 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0