• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Seura Superristikot

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (104 ääntä)

Tuotekuvaus

Onko ristikoiden ratkominen sinulle mieluista puuhaa? Haluatko pitää mielesi vireänä?

Seura superristikot on monipuolinen ja laadukas ristikkolehti kaikille pientä puuhaa kaipaaville. Lehti sisältää monia erilaisia ristikoita, kuten japanilaisia ristikoita, kryptoja, piilosanoja, tavuristikoita ja suodokuja, perinteisiä sana- ja tavuristikoita ja tietovisoja unohtamatta! Jokainen Seura superristikot -lehti tarjoaa noin 50 aivoja haastavaa tehtävää, jotka testaavat yleistietoa ja loogista kykyä.

Mikäs sen parempaa kuin raskaan työpäivän jälkeen romahtaa sohvalle, ottaa kynä esiin ja alkaa ratkoa eri tasoisia tehtäviä ja ristikoita. Tälläinen aivojumppa on oiva tapa pitää pää ja ajatukset vireinä. Ratkominen on samaan aikaan rentouttavaa ja haastavaa.

Ratkomistasi tehtävistä voit voittaa monenmoisia palkintoja, kuten puhdasta rahaa, lehtipalkintoja ja arvokkaita matkalahjakortteja. Suurin palkinto on kuitenkin se onnistumisen ja tyytyväisyyden tunne, kun ristikoiden kaikki ruudut ovat täytettyinä!

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Huom! Otavamedian lehtitilaukset alkavat aina seuraavan kuun alussa. Poikkeuksia saattaa esiintyä aivan kuun lopulla tehtyjen tilauksien kanssa.

Tilaa nyt Seura superristikot määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 16513


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

heuuusimaki@suomi24.fi,
saisi olla enemmän sanasijoituksia ja kryptoja
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0