• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Isoäidin Ristikot

Julkaisukieli suomi

4/5 (99 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 2 marraskuuta

Tuotekuvaus

Ristikoiden ratkominen on hyödyllistä aivojumppaa, jota meistä jokainen tarvitsee. Mikä sen parempi iltarutiini kuin ottaa esiin ristikkolehti, unohtaa hetkeksi muu ja ratkoa ristikoita kunnes uni jo maittaa? Tilaa siis nyt uusi ristikkolehti Isoäidin Ristikot parhaaseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Isoäidin Ristikot sisältää Suomen parhaiden ristikkolaatijoiden kuvaristikoita, jotka ovat tasoltaan helppoja ja samaan aikaan hauskoja. Lehdestä löytyy myös suosituimpia erikoistehtäviä, kuten tavuristikoita.

Jokainen numero on 52-sivuinen, mikä takaa sen, että lehdestä riittää ratkottavaa pidemmäksikin aikaa. Tehtävien vihjeet ja sanat ovat helppoja ymmärtää eikä ratkojan täydy olla perillä nykyajan uutuussanoista selvitäkseen tehtävistä. Kaiken lisäksi tehtävät ovat humoristisia eikä niitä ratkoessa hymyltä voi välttyä!

Se, mikä on erityistä Isoäidin Ristikot -lehdessä on Mummin päivänsäde -kilpailu, joka toistuu jokaisessa numerossa. Lehden ratkojat voivat lähettää lehteen kuvia muun muassa lapsenlapsistaan, ja kuvista hauskimmat pääsevät ristikoiden pääkuviksi. Niin lehdestä jää elinikäinen muisto ratkojalle.

Isoäidin Ristikoiden palkintotehtävistä arvotaan puhdasta rahaa; lehden palkinnot ovat yhteensä huimat 700 euroa.

Isoäidin Ristikot ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti tehtäväpaketti.

Laita aivot töihin ja tilaa nyt Isoäidin Ristikot määräaikaisena edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0