• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Hevosurheilu verkkopalvelu

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (14 ääntä)

Tuotekuvaus

Hevosurheilun digilehti!

Asiaansa vihkiytynyt, alan paras ja kattavin media jo 95 vuotta!

Hevosurheilu-lehti ilmestyy 1.1.2022 alkaen kerran viikossa kaksoisnumerona ja ilmestymispäivä on keskiviikko. Lehti on aina ajan hermolla, ja siksi on hevosurheilun edelläkävijä. Hevosurheilu tuo syvällisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt lukijoiden koteihin. Hevosurheilu on lukijoilleen ainutlaatuinen ja asiaansa vihkiytynyt tiedonlähde. Lehti menee aina rohkeasti pintaa syvemmälle niin päivänpolttavissa artikkeleissa, henkilökuvissa kuin tulevaisuuden trendeissäkin.

Hevosurheilu:

Hevosurheilusta löydät ravimaailman kaikki tärkeimmät uutiset. Keskustelupalstalla on aina ajankohtaista hevosväkeä puhuttavaa asiaa. Hevos- ja henkilölähikuvat upein kuvin. Raportit ja taustat viikonlopun tärkeimmistä raveista. Viime vihjeet T65-kierrokselle sekä kattava vihjepaketti T76-peliin. Hevosurheilussa on lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin.

Hevosurheilu:

Hevosurheilussa on uutisten ja puheenaiheiden lisäksi lähikuvia sekä ratsastuksen että raviurheilun maailmasta ja ilmiöistä. Asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä teemanumeroissa, joita on noin 17 vuodessa. Viikonlopun huippuravien ennakkotunnelmat, viime vihjeet T76-kierrokselle ja kattava tietopaketti seuraavan viikon T65-kierrokselle sekä muiden ravien lähtölistat. Huom! Nämä tarjoukset koskevat ainoastaan lehden digiversiota. Digilehteä pääsee lukemaan asiakas- sekä postinumerolla.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Suomen Hevosurheilulehti Oy
Aloitusvuosi: 1924
Päätoimittaja: Tero-Mikko Talaslahti


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 15 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0