• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Suomen Kuvalehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (180 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

50. 11 joulukuuta
5152. 18 joulukuuta

Tuotekuvaus

Haluatko parhaat palat ajankohtaisista uutisista niin Suomesta kuin ulkomailtakin suoraan postilaatikkoosi? Haluatko lukea tuoreimpia uutisia ja laadukkaita haastatteluja ja analyyseja joka viikko? Silloin Suomen kuvalehti on sinulle nappivalinta. Löydät aina parhaat määräaikaiset tarjoukset osoitteesta Lehtiapaja.fi! Suomen kuvalehti sopii mainiosti myös lahjaksi ylioppilaalle, syntymäpäiväsankarille, valmistuneelle tai vain muuten politiikasta ja yhteiskunnasta kiinnostuneelle ystävälle.

Aiheita, joita Suomen kuvalehti käsittelee ovat muun muassa talous ja politiikka, kulttuuri sekä tiede. Lehti sisältää korkeatasoisia haastatteluja, reportaaseja, mielipidekirjoituksia ja uutisanalyyseja. Jutut ovat samaan aikaan laadukasta journalismia sekä viihdyttävää ja älyllisesti palkitsevaa luettavaa.

Suomen kuvalehti käsittelee Suomen sekä globalisoituneen maailman yhteiskunnallisia tapahtumia ja ilmiöitä kriittisesti ja kantaaottavasti. Lehti selvittää asioiden faktat ja valitsee uutismassasta monipuolisesti ne kaikkein tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat aiheet. Suomen kuvalehti on ajan tasalla asioista, jotka koskevat jokaisen Suomen kansalaisen elämää suoraan tai epäsuorasti.

Suomen kuvalehti kertoo kotimaisten uutisten lisäksi mielenkiintoisia uutisia ulkomailta. Lehti ei keskity aiheisiin vain pintapuolisesti vaan paljastaa ja analysoi tapahtumien taustoja sekä syy-seuraussuhteita. Lehti ei pelkää olla rehellinen ja utelias siitä, mitä oikeasti tapahtuu ja miksi.

Suomen kuvalehti ilmestyy viikoittain, eli saat kotiin yhteensä 52 numeroa vuodessa. Mielenkiintoisen sisällön lisäksi lehti tarjoaa lukijoilleen maksuttomana tilaajaetuna TV-Maailma-liitteen, joka jaetaan lehden mukana. TV-maailma -lehdestä löydät kaiken tarvittavan tiedon tulevan viikon ohjelmatarjonnasta.

Tilaa nyt Suomen kuvalehti määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle edulliseen tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1916
Painos: 76833


Kenelle tuote sopii?

Mies: 59 %
Nainen: 41 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0