• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Viva

Julkaisukieli suomi

4/5 (266 ääntä)

Nro 4 top-listalla!

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 5 huhtikuuta
5. 3 toukokuuta
6. 31 toukokuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 29 marraskuuta

Tuotekuvaus

Vivan matkassa viihtyy jokainen aikuinen nainen! Vivan tyyli on pirteä, energinen ja positiivinen. Lehti käsittelee useita eri elämänalueita, kuten ihmissuhteita, terveyttä ja hyvinvointia, matkailua, asumista, säästämistä ja muita talouden hoitoon liittyviä asioita. Viva-lehden tavoitteena on innostaa, neuvoa ja viihdyttää. Lehti sisältää mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja ja avaa uusia näkökulmia lukijalle. Viva antaa myös vinkkejä taloudellisempaan kuluttamiseen ja elämiseen sekä inspiraatiota terveyden ylläpitoon ja hyvinvoinnin lisäämiseen liittyen. Viva kertoo asioista niiden oikeilla nimillä, ja käsittelee naisen elämän niin hyviä kuin huonojakin aikoja ja vaiheita. Vivan lukija on aktiivinen ja valmis kokeilemaan uutta, mutta toisaalta arvostaa myös perinteitä. Hän haluaa myös nauttia elämästä ja saada mahdollisimman paljon irti lisääntyneestä vapaa-ajastaan. Siihen Viva tarjoaa loistavia vinkkejä! Viva ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Tilaa lehti nyt osoitteessa Lehtiapaja.fi ja varmistat mielenkiintoisen ja viihdyttävän lukupaketin kotiisi kerran kuukaudessa. Lehti on mahdollista tilata myös lahjaksi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 41474


Kenelle tuote sopii?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %
Ikä: 65 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Arja Hietanen,
Kiitos kivasta-aikuisille suunnatusta lehdestä....Tähän mennessä ei ole ollut yhtään huonoa numeroa. Mielenkiintoisia artikkeleja..Jatkakaa samaan tyyliin!!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0