• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Meidän Perhe (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (59 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

10. 1 lokakuuta
11. 5 marraskuuta
12. 3 joulukuuta

Tuotekuvaus

Meidän perhe on hyvä apu ja keventäjä lapsiperheen arkeen. Perhe-elämää on voi elää monella eri tavalla. Kasvatusmetodeita ja -ideoita löytyy valtavia määriä, eikä niistä mikään ole se ainoa oikea. Tämä lehti esittelee vinkit niin lapsiperheen tasapainoiseen ja käytännölliseen ruokavalioon, kuin myös uusimmat teoriat kasvatuksen saralta. Meidän perheen avulla voit pohtia millainen vanhempi sinä haluat itse olla.

Meistä jokainen haluaa luoda lastemme kasvulle hyvän ja turvallisen ympäristön. Meidän perhe -lehti löytää lukijoilleen aina uusia ratkaisuja arjen hallintaan, jotta sinä pääsisit entistä enemmän keskittymään niihin perhe-elämän iloisiin ja rentoihin hetkiin. Meidän perhe antaa hauskoja ideoita myös niihinkin, esittelemällä esimerkiksi ajankohtaista lastenkulttuuria.

Vauva nukkuu sikeästi, tokaluokkalainen tekee nätisti kotiläksyjään ja juuri yläkoulun aloittanut varhaisteini pyöräilee varovaisesti kotiin urheiluharjoituksista. Harvoin se menee näin, ja keskittyessä lapsiin unohtuu helposti parisuhteenhuollon tärkeys. Meidän perhe antaa neuvoja myös rakkauden saralle ja ymmärtää mitä on elää kiireessä kaiken keskellä. Lehden kautta saat vertaistukea kokemuksiisi.

Kuukausittain ilmestyvä lehti keskittyy perheesi hyvinvointiin!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 38555


Kenelle tuote sopii?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 21 - 39 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0