• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Me Naiset (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

4/5 (434 ääntä)

Tuotekuvaus

Viikoittainen lukupaketti jokaiselle naiselle!

Kiinnostaako sinua tyylimaailman uusimmat tuulet? Ovatko uudet vinkit hyvään ruokaan ja juomaan liittyen aina tervetulleita sinulle? Kaipaatko uusia näkökulmia elämääsi?

Me Naiset -lehti sisältää monipuolista luettavaa, joka vie sinut hetkeksi toisiin maailmoihin. Lehdestä voit saada selville tunnettujen henkilöiden tunnustuksia ja hyvällä maulla koottuja ajankohtaisimpia juoruja, lukea tuoreimmista uutisista ravintoon ja terveyteen liittyen, sekä kokea muiden tavallisten ihmisten elämäntarinoita ja seikkailuja kotisohvallasi. Me Naiset -lehti kirjoittaa myös rohkeasti ja ennakkoluulottomasti seksistä ja ihmissuhteista asioiden oikeilla nimillä.

Jotkin lehden jutuista on tehty sillä ajatuksella, että välillä on lupa laittaa aivot narikkaan, ja vain nauttia viihdyttävästä tekstistä. Me Naiset -lehdestä löydät lisäksi vinkkejä ja esittelyjä viikon tv-ohjelmista ja elokuvista, jotta olet aina ajan tasalla siitä, milloin television eteen kannattaa heittäytyä.

Tilaa nyt Me Naiset -lehti itsellesi tai lahjaksi kumppanille tai parhaalle ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustoltamme! Valitse mieleisesi tarjous jo tänään!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 108378


Kenelle tuote sopii?

Mies: 17 %
Nainen: 83 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Leilanna,
Hyvä lehti mutta miksi ikä rajattu 65 vuoteen. Olen itse nyt 66 vuotta ja aion tilata lehteä vielä monta vuotta.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0