Gloria kansi
Julkaisukieli suomi

Gloria

Tyylikäs lifestyle-lehti Gloria on laatutietoisen naisen lehtivalinta. Gloria tuo arkipäivääsi aina ripauksen ylellisyyttä ja auttaa saamaan elämästäsi enemmän irti. Tilaa lehti nyt kampanjahintaan Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta.

Gloria tarjoaa lukijoilleen laadukasta lukemista kerran kuukaudessa. Glorian vakioaiheita ovat muoti ja kauneus, ruoka ja matkailu sekä sisustus ja hyvinvointi. Glorian lukija on laatutietoinen, itsevarma ja trendikäs nainen, joka haluaa nauttia elämästä. Glorian lukija tietää mitä haluaa, eikä pelkää pyytää sitä.

Gloria pitää huolen, että olet aina perillä muotimaailman uusimmista tuulista. Glorian muotijutut esittelevät uusimmat trendit, tyylikkäimmät asukokonaisuudet ja kauneimmat asusteet. Glorian kauneusosio vinkkaa parhaat kauneustuotteet ja antaa ihania kampaus- ja meikkiohjeita, joilla viimeistelet täydellisen tyylisi. Glorian neuvoilla näytät aina tyylikkäältä! Gloriasta löydät myös mahtavia neuvoja itsesi hemmotteluun, joiden avulla tuot arkipäivääsi pienen palan luksusta.

Gloria on mukanasi sekä kotisohvalla että tien päällä. Lehti antaa vinkkejä viihtyisään ja kodikkaaseen kotiin ja sen sisustusvinkeillä teet kodistasi entistäkin ihanamman. Lehden ruokajutut ja reseptit taas antavat uusia, helposti toteutettavia ideoita kotikeittiöön. Lisäksi Glorian mukana pääset matkustamaan upeisiin matkakohteisiin, joiden joukosta saatat löytää uuden suosikkisi.

Glorian henkilökuvat ja haastattelut tutustuvat tuttuihin suomalaisiin. Julkisuuden henkilöt kertovat jutuissa ajatuksistaan ja elämästään aidosti ja avoimesti ja pääset tutustumaan moniin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Suomalaisnaisten rakastama Gloria on lukupaketti täynnä asennetta ja elämäniloa. Katso paras tarjous Gloria-lehdestä osoitteesta Lehtiapaja.fi. Voit tilata Glorian myös lahjaksi ja lehti onkin loistava lahjaidea esimerkiksi vaimolle tai ystävälle. Tilaa lehti jo tänään ja pääset nauttimaan arkielämän luksuksesta!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 11
  • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy /Magazine Media
  • Painos: 33056

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 11 %
  • Nainen: 89 %
  • Ikä: 40 - 59 Vuosi

Arviot Gloria lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Gloria

Arvostelu::
2.5/5 (36 ääntä)
Valitettavasti emme ole saaneet kustantajalta määräaikaista tarjousta Gloria -lehdestä ja sen vuoksi lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa kauttamme. Suosittelemme, että menette osoitteeseen Lehtikuningas.fi josta löydätte useita eri kestotilaus tarjousvaihtoehtoja Gloria-lehdestä. Tilaa Gloria-lehti klikkaamalla tästä!

Valitse lehtitilaus