• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

ELLE

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (134 ääntä)

Tuotekuvaus

Tyylipuhdas lehti ihanille naisille!

ELLE on kansainvälinen menestystarina, josta on vuosien saatossa kasvanut maailman myydyin muotilehti. Elle tarjoaa lukijoilleen kuukausittain laadukkaan ja monipuolisen lukupaketin täynnä muotia, kauneutta, lifestyleä ja ennen kaikkea tyttöpoweria! Tilaa lehti määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Elle kansainvälisen tason muotilehti, joka tunnetaan laadukkaista muotijutuistaan. Elle esittelee sinulle kauden tärkeimmät trendit ja nostaa esiin parhaat palat maailman catwalkeilta. Lehden asiantunteva muotitoimitus kertoo myös, kuinka trendit tuodaan luontevasti osaksi omaa arkipukeutumista. Elle on asiantuntija myös kauneuden saralla. Lehti testaa kauneudenhoidon uutuustuotteet ja opastaa upeiden meikkilookien ja kampausten luomisessa kotioloissa. Elle tarjoaa täydellisen oppaan muodin ja kauneuden maailmaan.

Ellen muihin aiheisiin kuuluvat muun muassa matkustus, hyvä ruoka ja elämäntavat. Ellen lifestyle-osio matkustaa kanssasi eksoottisiin kohteisiin, testaa uusia reseptejä keittiössä, etsii menestyksen avaimia työpaikalla ja pohtii hyvää elämää ja sen edellytyksiä. Mielenkiintoiset henkilökuvat ja haastattelut avaavat uusia näkökulmia ja inspiroivat omassa elämässä.

Ellen lukijakunta koostuu trendikkäistä, aikaansa seuraavista naisista, jotka haluavat nauttia elämästä eivätkä pelkää kokeilla uusia asioita. He haluavat nähdä ja kokea ja elää elämäänsä täysillä.

Liity Elle-naisten ihanaan joukkoon ja tilaa lehti kotiisi jo tänään, niin pääset nauttimaan upeista lukuelämyksistä joka kuukausi! Elle on myös mainio lahja muotia rakastavalle ystävälle. Löydät parhaat tarjoushinnat Lehtiapaja.fi -verkkokaupasta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 72000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 7 %
Nainen: 93 %
Ikä: 15 - 40 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0