ELLE kansi
Alkuperämaa suomi

ELLE

Lehti ihanille naisille!

ELLE on kansainvälinen menestystarina, josta on vuosien saatossa kasvanut maailman myydyin muotilehti. Elle tarjoaa lukijoilleen kuukausittain laadukkaan ja monipuolisen lukupaketin täynnä muotia, kauneutta ja lifestyleä. Tilaa lehti edullisesti osoitteesta Lehtiapaja.fi

Elle kansainvälisen tason muotilehti, joka tunnetaan laadukkaista muotijutuistaan. Elle esittelee sinulle kauden tärkeimmät trendit ja nostaa esiin parhaat palat maailman catwalkeilta. Lehden asiantunteva muotitoimitus kertoo myös, kuinka trendit tuodaan luontevasti osaksi omaa arkipukeutumista. Elle on asiantuntija myös kauneuden saralla. Lehti testaa kauneudenhoidon uutuustuotteet ja opastaa upeiden meikkilookien ja kampausten luomisessa kotioloissa. Elle tarjoaa täydellisen oppaan muodin ja kauneuden maailmaan.

Ellen muihin aiheisiin kuuluvat muun muassa matkustus, hyvä ruoka ja elämäntavat. Ellen lifestyle-osio matkustaa kanssasi eksoottisiin kohteisiin, testaa uusia reseptejä keittiössä, etsii menestyksen avaimia työpaikalla ja pohtii hyvää elämää ja sen edellytyksiä. Mielenkiintoiset henkilökuvat ja haastattelut avaavat uusia näkökulmia ja inspiroivat omassa elämässä.

Ellen lukijakunta koostuu trendikkäistä, aikaansa seuraavista naisista, jotka haluavat nauttia elämästä eivätkä pelkää kokeilla uusia asioita. He haluavat nähdä ja kokea ja elää elämäänsä täysillä. Liity Elle-naisten ihanaan joukkoon ja tilaa lehti kotiisi jo tänään, niin pääset nauttimaan upeista lukuelämyksistä joka kuukausi! Löydät parhaat kampanjahinnat Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta.

HUOM! Tarjoukset voimassa vain uusille tilaajille. Tämä tarjous koskee vain kotimaan toimituksia sekä uusia tilaajia eli talouksia, joissa ei ole ollut ELLE-lehden tilaajia viimeksi kuluneiden 6 kk:n aikana. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Kategoriat: Muotiguru, Muotitietoinen
  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 12
  • Kustantaja: Aller Media Oy
  • Painos: 72000

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 7 %
  • Nainen: 93 %
  • Ikä: 21 - 39 Vuosi

Arviot ELLE lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti ELLE

Arvostelu::
3.5/5 (121 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu ehdotuksia samankaltaisista lehdistä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse tilaus