• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Cosmopolitan

Julkaisukieli suomi

4/5 (155 ääntä)

Tuotekuvaus

Kansainvälinen menestystarina Cosmopolitan on naisten rakastama ympäri maailmaa ja syystä! Nuorekas, tyylitietoinen ja aina ajankohtainen Cosmopolitan on paras lifestyle-lehti nuorille naisille. Tilaa Cosmopolitan nyt osoitteesta Lehtiapaja.fi edulliseen kampanjahintaan ja pääset nauttimaan mahtavista lukuhetkistä!

Mitä laittaa päälle ensitreffeille? Minne matkustaa seuraavalla lomalla? Miten saada uutta kipinää parisuhteeseen? Kuinka tehdä hyvä ensivaikutus uudessa työpaikassa? Cosmopolitan on kuin hyvä ystävä, jonka kanssa voi puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Cosmopolitan keskustelee kaikista nuoren naisen elämän tärkeistä osa-alueista suoraan ja punastelematta, mutta aina hyvällä fiiliksellä. Lehden aiheisiin kuuluvat muun muassa työ, ihmissuhteet ja seksi, kauneus ja muoti sekä ravinto, hyvinvointi ja kuntoilu.

Cosmo tuntee nuorten naisten elämän kiemurat. Cosmopolitan tarjoaa aina parhaat neuvot ja vinkit tilanteeseen kuin tilanteeseen. Cosmopolitanista löydät aina uusimmat trendit, ihanimmat meikkitutoriaalit, parhaat treenivinkit ja ylivertaiset ihmissuhdeneuvot. Kun ihmissuhdeongelmat, työstressi tai ulkonäköpaineet vaivaavat, Cosmo tsemppaa eteenpäin ja tarjoaa vertaistukea.

Cosmo on lehti, joka kannustaa nauttimaan elämästä ja ottamaan ilon irti jokaisesta päivästä. Elämä on täynnä mahtavia juttuja, joista pitää muistaa nauttia! Cosmopolitan inspiroi, motivoi ja iloitsee kanssasi elämän pienistä hetkistä.

Cosmopolitan on tyylitietoisen, itsenäisen ja rohkean nuoren naisen lehtivalinta. Ihana ja inspiroiva Cosmopolitan tuo kotiisi kerran kuukaudessa mahtavan viihdepaketin täynnä muotia, kauneutta, ihmissuhteita ja lifestylea. Cosmopolitan tuo lukuiloa elämäsi kaikkiin hetkiin. Tilaa lehti nyt osoitteesta Lehtiapaja.fi ja ihastu!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 48714


Kenelle tuote sopii?

Mies: 8 %
Nainen: 92 %
Ikä: 13 - 35 vuosi


500 merkkiä jäljellä

jarno nevalainen,
ihan hyvä lehti lukea ja rentoutua.
Marjo Heinonen,
Cosmopolitan on ihana, nykyaikainen, monipuolinen naistenlehti, jopa tällainen viisikymmpinenkin saa siitä kivoja vinkkejä, hyvin saatu paljon asiaa yhteen lehteen, upeat kuvat. Kiitos
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0