• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Gropen (kirja)

4.5/5 (7 ääntä)

Tuotekuvaus

Vinnare av Augustpriset 2018! Dom vuxna hatar Gropen. Dom tycker inte att vi ska vara där och leka för man kan dö.- Åtminstone ramla och slå sej! säger Eva.- En gång ramlade jag och slog mej, säger jag. Men det var inte i Gropen för det var i kuddis när Hannes skulle hoppa från ribbstolen och kom på mej istället för på tjockmattan.Eva svarar inte. Hon bara gör liten mun och tittar bort.- Gropen är ändå dålig, mumlar hon.Gropen ligger bakom gymnastiksalen. Någon tog bort en massa grus där förr i tiden, nu växer det sly och stubbar och man kan vara där och leka. Hur länge som helst, hur roliga lekar som helst. Alla älskar Gropen - utom de vuxna. De hatar Gropen!

Emma Adbåges Gropen är en fantastisk bilderbok om fantasins och lekens kraft. Om fega vuxna och om att aldrig ge sig! För hur skulle det bli om de vuxna bestämde allt?Emma Adbåge är en av våra mest älskade barnboksskapare. Hon har varit Augustnominerad två gånger och mottagit ett flertal priser för sina böcker.

Kirjassa on 32 sivua ja se on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille. Kirjan toimitusaika noin 1-2 viikkoa / Boken har 32 sidor och målgruppen är barn mellan 4 och 6 år. Leveranstid ca 1-2 veckor.

Maa: Ruotsi
Jakelija: Ruslania Books Oy


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0