• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kissafani

Julkaisukieli suomi

4/5 (176 ääntä)

Tuotekuvaus

Kissafani lehtitilaus, jota ei tarvitse erikseen perua.


Kissafani on asiantunteva harrastelehti kaikenikäisille kissaihmisille. Kissafanissa on uusimmat asiat kissan terveydestä ja kasvatuksesta sekä upeita värikuvia julisteineen. Jokaisessa lehden numerossa on perusteellinen rotukissaesittely. Kissafanin lukijat ovat valveutuneita, itsenäisiä joko omasta kissasta haaveilevia tai jo pidemmälle harrastuksessa ehtineitä näyttelyfriikkejä tai kasvattajia. Kissafani osallistuu voimakkaasti alan tapahtumiin ja näyttelyihin. Kissafani on asiantunteva tietopaketti - kuitenkin niin lämmin ja läheinen!

Määräaikainen lehtitilaus


Kaikki lehtitilaukset kauttamme ovat määräaikaisia eli päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun. Tilaa ja tutustu rauhassa ilman sitoutumispakkoa.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Karprint Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 11 %
Nainen: 89 %


500 merkkiä jäljellä

Lehtiapaja.fi,
Hei Tilaaja! Kiitos kommentistasi. Onpa ikävää, jos kirjoitusvirheitä on kovasti. Lehden kustantaja vastaa sisällöstä, joten voit halutessasi antaa palautetta suoraan heille. Tässä yhteystiedot: 0941397300 / tilaukset@karprint.fi. Toivottavasti sisältö muuten miellyttää! Mukavaa viikkoa!
tilaaja,
Aika paljon löytyy kirjoitusvirheitä, voisiko tekstit lukaista läpi ja korjata ennen julkaisua?
Lehtiapaja.fi,
Hei Mumma! Lehden kustantaja on vastuussa hinnoista, joten emme valitettavasti voi vaikuttaa niihin Lehtiapajalla. Hinta sisältää myös kaikki mahdolliset toimituskulut, mikä on varmaankin tässä tapauksessa syynä hintaeroon. Olet tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme lisäkysymyksin!
Mumma,
Tämä on lähes ainoa lehti, jonka irtonumero on edullisempi kuin tilaus.
Lehtiapaja.fi,
Hei Sari, asiakaspalvelumme auttaa mielellään tilauksen tekemisessä. Tavoitat meidän numerosta 09-851 77 800 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lehtiapaja.fi. Terkuin Lehtiapaja.fi-tiimi
Sari,
Haluaisin tilata tämän lehden antaisikp joku toimitksen numeron
Lehtiapaja,
Saamme tarjouksemme suoraan lehden kustantajalta ja niihin emme voi vaikuttaa. Kestotilaushinta on yleensä aina alhaisempi kun määräaikainen tilaus ja tässä tapauksessa kannattaa myös huomioida että hintaan on laskettu toimituskulut. 42/6 = 7 euroa/lehti. // Yst. terv. Ylläpito
tomppa,
Markku: Irtonumeron hinta 6,40e/kpl. Kestotilaus 38e (6 lehteä, hinta 8/2014) = 6,33 e/kpl vieläpä kotiovelle toimitettuna :) ainakin minun matikalla kestotilaus on halvempi, mikäli toi 0,1e hintaero on jollekkin merkitsevä.
Markku,
Irtonumeroina lehti tulee edullisemmaksi / vuosi, kuin kestotilauksena.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0