• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

TOPModel

Julkaisukieli suomi

4/5 (379 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 21 kesäkuuta
4. 23 elokuuta
5. 25 lokakuuta
6. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Onko lapsesi luova ja kiinnostunut vaatteista, muodista ja arkastelusta? Siinä tapauksessa TOPModel voisi olla mielenkiintoinen lehti juuri hänelle! Piirrä unelmiesi mekko, suunnittele upeimmat kengät, luo kauneimmat laukut, TOPModel-lehden parissa ei luovuudella ole rajaa!

Jokainen TOPModel-lehti herättää lapsen ja varhaisnuoren luovuuden ja tarjoaa tekemistä pidemmäksikin aikaa. Lehti sisältää piirustus- ja askarteluohjeita, muotiin liittyviä vinkkejä, tehtäviä, kilpailuja ja testejä sekä kiinnostavia juttuja, tarinoita ja sarjakuvia TOPModel-hahmojen kuten Candyn, Nyelan, Louisen ja Talitan, arjesta.

Lapsi pääsee muun muassa värittämään, koristelemaan ja kokoamaan asukokonaisuuksia ja tekemään TOPModel-malleista juuri sen näköisiä kuin itse haluaa. Lehti sisältää valmiita piirustuspohjia, jotka tekevät asujen suunnittelusta yksinkertaisempaa mutta silti luovuutta haastavaa.

Tyypillinen TOPModel-lehden lukija on noin 6-12-vuotias, tykkää puuhata ja rakastaa värejä ja muotoja. Hänellä on oma näkemys hyvännäköisistä vaatteista ja asusteista, eikä pelkää erottua joukosta.

Jokainen lehti sisältää uudenlaisia askarteluohjeita ja vaatemalleja joita voi piirtämällä ja värittämällä muokata oman mielen mukaan TOPModel-hahmoille. Lehti on nykyajan vastine paperinukeille ja kehittää lukijan luovuutta hauskalla, innostavalla tavalla. Lehti sisältää myös vaihtelevasti esimerkiksi horoskoopit luettavaksi, tarroja, julisteita ja muuta hauskaa sisältöä! Lehteen voi myös lähettää lukijapostia, joita julkaistaan lehden lukijapostipalstalla.

TOPModel ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokaisesta numerosta riittää varmasti puuhaa aina seuraavan lehden tuloon asti.

Tilaa nyt TOPModel lapsellesi tai ystävän lapselle määräaikaisena tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 15000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 9 %
Nainen: 91 %
Ikä: 6 - 12 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Lehtiapaja.fi,
Hei Eerika, mukava kuulla, että viihdyt TopModel-lehden parissa! Terkuin Lehtiapaja.fi-tiimi
Eerika,
Hyvä lehti koska siinä on hyvät sarjikset
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0