• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Systeri

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (702 ääntä)

Tuotekuvaus

Systeri on hyväntuulinen ja värikäs lehti tytöille! Systeri kertoo kuumimpien julkkisten kuulumiset Suomesta ja ulkomailta. Lehdestä voi lukea myös viimeisimmät musiikkiuutiset sekä nuorten muodin tuoreimmat trendit ja kauneusniksit. Tilaa lehti nyt aina edulliseen tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -osoitteesta!

Systeri-lehden kauneusvinkeillä vangitset starojen meikkilookit ja lakkaat kynnet kuin ammattilainen! Hius- ja meikkitutoriaaleilla loihtii ihanat tyylit arkeen ja juhlaan. Lehden mukana saa lisäksi kivoja julisteita ja usean numeron mukana tulee myös upea lahja!

Systeri on kuitenkin paljon muutakin. Systeri elää mukana tyttöjen arjessa ja puhuu tyttöjä kiinnostavista asioista. Sen lukijapalstat ovatkin supersuosittuja. Systerissä voi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä mihin tahansa aiheisiin, myös arkoihin sellaisiin, liittyen ja niihin vastaa kouluterveydenhoitaja. Hyvien vinkkien lisäksi Systerin lukijapalstat viihdyttävät systeriläisten omakohtaisilla kertomuksilla noloista sattumuksista. Systeristä löytää myös lajiesittelyjä, joista voit saada inspiraatiota uusiin harrastuksiin.

Lehden lukeminen on hauskaa myös yhdessä kaverin kanssa, jolloin voi haastaa kaverin mukaan Systerin hauskoihin testeihin ja kilpailuihin. Systeri tukee tyttöjen välistä ystävyyttä ja yhdistää porukan samojen mielenkiinnon kohteiden ympärille. Systeri on vahvasti mukana myös sosiaalisessa mediassa ja siten interaktiivinen lehti, jonka lukijat pääsevät monella tapaa osalliseksi lehden sisällön luomiseen. Systeri-lehden tyypillisiä lukijoita ovat noin 8–14-vuotiaat tytöt.

Systeri ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Systeri määräaikaisena tilauksena lahjaksi tytölle edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 14000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 3 %
Nainen: 97 %
Ikä: 8 - 14 vuosi


500 merkkiä jäljellä

moonuli,
ihana lehti voisi olla halvempi niin kauppakin kävisi ehkä paremmin
Katariina,
Hyvä lehti, mutta voisiko saada julisteita Twilight elokuvista? ps. silloin kun viimeksi tuli Twilightjulisteita, en vielä tilannut lehteä.
sara siipola,
ihana mut me kyl ostetaan se aina lehti pisteestä koska siällä ei tartte maksaa kuukausi maksuja mut haluaisin tilata myös täs paras lehti ikinä
JLaw,
Tää on paras lehti ikinä
Jenni,
Paras lehti mitä olen koskaan lukenu. Mut vanhemmat ei anna Tilata sitä??
Josephibe,
Tämä on minusta paras lehti mitä olen lukenut vuosiin
potterloves,
ihaan paras lehti! Ostan joka numeron :) mutta ärsyttää vain se kun oon monta kertaa yrittäny lähettää palstoille postia mutta kertaakaan en oo saanu vastausta!
jessica,
Maailman paras lehti..harmi kun vanhemmat ei suostu tilaamaan...huoh!:'(enkä mä saa edes ostaa kaikkia... Mutta silti sattumoisin jokaisessa niissä mitä mulla on niin niissä on justin bieber..joten voisitteko vähentääjuttua siitä koska kaikki eivät todellakaan ole siihen niin hulluna kuin toiset.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0