• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Prinsessor

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (919 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 10 toukokuuta
5. 19 kesäkuuta
6. 19 kesäkuuta
7. 14 elokuuta
8. 18 syyskuuta
9. 18 syyskuuta
10. 30 lokakuuta
11. 18 joulukuuta
12. 18 joulukuuta

Tuotekuvaus

Onko lapsesi tai ystävän lapsi hulluna prinsessoihin ja taianomaisiin tarinoihin? Puhuuko hän usein prinsessoista, pukeutuuko hän mielellään prinsessamekkoihin tai ovatko prinsessa-aiheiset elokuvat hänen lemppareitaan?

Prinsessor on ruotsinkielinen versio suomenkielisestä Prinsessa-lehdestä. Se on pakattu täyteen tarinoita tunnettujen Disney-prinsessojen elämästä.

Tarinoissa kerrotaan prinsessojen, kuten muun muassa Lumikin, Tuhkimon, Prinsessa Ruususen, Bellen ja Arielin seikkailuista yhdessä heidän ystäviensä kanssa. Lehti herättää lapsen mielikuvituksen ja vie lukijan hetkeksi aivan uuteen maailmaan. Voit lukea esimerkiksi Lumikin, hänen eläinystäviensä ja kääpiöiden kommelluksista, Arielin ja Pärskyn seikkailuista vedenalaisessa kuningaskunnassa tai Prinsessa Ruususen arjesta.

Lehden lukeminen on täydellinen tapa lapselle rentoutua ja kehittää mielikuvitusta. Tyypillinen Prinsessor-lehden lukija on 3-8-vuotias prinsessoista ja prinsseistä kiinnostunut lapsi.

Prinsessor-lehti sisältää sarjakuvatarinoiden lisäksi tehtäviä ja muuta puuhaa, julisteita sekä pienen lahjan lukijalle.

Prinsessor-lehteä ilmestyy 15 numeroa vuodessa. Jotkin lehdet ovat paksumpia tuplanumeroita, jotka siis sisältävät yhteensä kaksi numeroa lehteä.

Tilaa nyt Prinsessor ilahduttavaksi lahjaksi lapsellesi tai ystävän lapselle määräaikaisena tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!


HUOM: Tilauksen laskuttaa lehden kustantaja, Egmont Tidskrifter AB.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Story House Egmont
Painos: 26500


Kenelle tuote sopii?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 3 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0