• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Prinsessa

Julkaisukieli suomi

4/5 (497 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
9. 2 syyskuuta
10. 5 lokakuuta
11. 2 marraskuuta
12. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Prinsessa on lastenlehti täynnä taikaa! Prinsessa-lehti tarjoaa upeita lukuelämyksiä kaikille oman elämänsä pikkuprinsessoille ja -prinsseille. Tilaa lehti edullisesti Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta!

Prinsessa-lehden ihanien kertomusten tähtinä loistavat Disney-piirretyistä tutut prinsessat kuten Jasmine, Belle, Esmeralda ja Ariel sekä jo äitienkin ihailemat kaunottaret kuten Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo ja Lumikki. Prinsessat vievät mukanaan huimiin seikkailuihin eikä heidän kanssaan tule koskaan tylsää!

Prinsessa-lehti sisältää mahtavia kuvakertomuksia, joiden tarinat viihdyttävät ja saavat hyvälle tuulelle. Kuvatarinoiden kieli on muokattu ääneen lukemiseen sopivaksi, joten ihanat tarinat sopivat hyvin esimerkiksi iltasaduiksi. Lehti sisältää myös paljon hauskaa tekemistä. Askarteluohjeet ja väritys- ja piirustustehtävät tarjoavat mielekästä puuhaa lapsille. Lisäksi lehden pienet lukijat pääsevät vaikuttamaan itse lehden sisältöön. Postipalsta julkaisee lasten piirustuksia ja valokuvia ja jokainen lehti esittelee myös kuukauden lukijaprinsessan. Lehden prinsessamainen ulkoasu kullanhohtoisine kansineen ja vastustattomine värityksineen on kaikkien pikkuprinsessojen unelma.

Lehden jokaisen numeron mukana seuraa upea lukijalahja, ihanuus, joka kuuluu jokaisen prinsessan juhlavarustukseen: hopeanhohtoinen kaulakoru, jalokivin koristeltu taikapeili tai vaikkapa kimalteleva rannerengas. Yllätyslahjasta riittää loputtomasti iloa omiin leikkeihin.

Prinsessa on loistava lahjaidea lapselle, sillä se tarjoaa iloa ja ihania lukukokemuksia pitkäksi aikaa. Tilaa lehti lapselle mahtavaan kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 23829


Kenelle tuote sopii?

Mies: 3 %
Nainen: 97 %
Ikä: 0 - 13 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0