Prinsessa kansi
Alkuperämaa suomi

Prinsessa

Prinsessa on lastenlehti täynnä taikaa! Prinsessa-lehti tarjoaa upeita lukuelämyksiä kaikille oman elämänsä pikkuprinsessoille ja -prinsseille. Tilaa lehti edullisesti Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta!

Prinsessa-lehden ihanien kertomusten tähtinä loistavat Disney-piirretyistä tutut prinsessat kuten Jasmine, Belle, Esmeralda ja Ariel sekä jo äitienkin ihailemat kaunottaret kuten Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo ja Lumikki. Prinsessat vievät mukanaan huimiin seikkailuihin eikä heidän kanssaan tule koskaan tylsää!

Prinsessa-lehti sisältää mahtavia kuvakertomuksia, joiden tarinat viihdyttävät ja saavat hyvälle tuulelle. Kuvatarinoiden kieli on muokattu ääneen lukemiseen sopivaksi, joten ihanat tarinat sopivat hyvin esimerkiksi iltasaduiksi. Lehti sisältää myös paljon hauskaa tekemistä. Askarteluohjeet ja väritys- ja piirustustehtävät tarjoavat mielekästä puuhaa lapsille. Lisäksi lehden pienet lukijat pääsevät vaikuttamaan itse lehden sisältöön. Postipalsta julkaisee lasten piirustuksia ja valokuvia ja jokainen lehti esittelee myös kuukauden lukijaprinsessan. Lehden prinsessamainen ulkoasu kullanhohtoisine kansineen ja vastustattomine värityksineen on kaikkien pikkuprinsessojen unelma.

Lehden jokaisen numeron mukana seuraa upea lukijalahja, ihanuus, joka kuuluu jokaisen prinsessan juhlavarustukseen: hopeanhohtoinen kaulakoru, jalokivin koristeltu taikapeili tai vaikkapa kimalteleva rannerengas. Yllätyslahjasta riittää loputtomasti iloa omiin leikkeihin.

Prinsessa on loistava lahjaidea lapselle, sillä se tarjoaa iloa ja ihania lukukokemuksia pitkäksi aikaa. Tilaa lehti lapselle mahtavaan kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 12
  • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy /Magazine Media
  • Painos: 23829

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 3 %
  • Nainen: 97 %
  • Ikä: 0 - 13 Vuosi

Arviot Prinsessa lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Prinsessa

Arvostelu::
3/5 (158 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu ehdotuksia samankaltaisista lehdistä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse tilaus