Prinsessa kansi
Julkaisukieli suomi

Prinsessa

Prinsessa on lastenlehti täynnä taikaa! Prinsessa-lehti tarjoaa upeita lukuelämyksiä kaikille oman elämänsä pikkuprinsessoille ja -prinsseille. Tilaa lehti edullisesti Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta!

Prinsessa-lehden ihanien kertomusten tähtinä loistavat Disney-piirretyistä tutut prinsessat kuten Jasmine, Belle, Esmeralda ja Ariel sekä jo äitienkin ihailemat kaunottaret kuten Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo ja Lumikki. Prinsessat vievät mukanaan huimiin seikkailuihin eikä heidän kanssaan tule koskaan tylsää!

Prinsessa-lehti sisältää mahtavia kuvakertomuksia, joiden tarinat viihdyttävät ja saavat hyvälle tuulelle. Kuvatarinoiden kieli on muokattu ääneen lukemiseen sopivaksi, joten ihanat tarinat sopivat hyvin esimerkiksi iltasaduiksi. Lehti sisältää myös paljon hauskaa tekemistä. Askarteluohjeet ja väritys- ja piirustustehtävät tarjoavat mielekästä puuhaa lapsille. Lisäksi lehden pienet lukijat pääsevät vaikuttamaan itse lehden sisältöön. Postipalsta julkaisee lasten piirustuksia ja valokuvia ja jokainen lehti esittelee myös kuukauden lukijaprinsessan. Lehden prinsessamainen ulkoasu kullanhohtoisine kansineen ja vastustattomine värityksineen on kaikkien pikkuprinsessojen unelma.

Lehden jokaisen numeron mukana seuraa upea lukijalahja, ihanuus, joka kuuluu jokaisen prinsessan juhlavarustukseen: hopeanhohtoinen kaulakoru, jalokivin koristeltu taikapeili tai vaikkapa kimalteleva rannerengas. Yllätyslahjasta riittää loputtomasti iloa omiin leikkeihin.

Prinsessa on loistava lahjaidea lapselle, sillä se tarjoaa iloa ja ihania lukukokemuksia pitkäksi aikaa. Tilaa lehti lapselle mahtavaan kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 12
  • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
  • Painos: 23829

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 3 %
  • Nainen: 97 %
  • Ikä: 0 - 13 Vuosi

Arviot Prinsessa lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Prinsessa

Arvostelu::
3/5 (172 ääntä)
Valitettavasti emme ole saaneet kustantajalta määräaikaista tarjousta Prinsessa -lehdestä ja sen vuoksi lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa kauttamme. Suosittelemme, että menette osoitteeseen Lehtikuningas.fi josta löydätte useita eri kestotilaus tarjousvaihtoehtoja Prinsessa -lehdestä. Tilaa Prinsessa -lehti klikkaamalla tästä!

Valitse lehtitilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0