• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Pets SUOMI

Julkaisukieli suomi

4/5 (334 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 14 kesäkuuta
4. 9 elokuuta
5. 4 lokakuuta
6. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Pets lehtitilaus, jota ei tarvitse erikseen perua.


Pets on lehti pienille lapsille, jotka rakastavat eläimiä! Sopiiko kyseinen tuntomerkki johonkin tuntemaasi lapseen? Tilaa silloin hänelle Pets-lehti edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Pets on täynnä hyödyllistä, hauskaa ja kiinnostavaa luettavaa kaikista mahdollisista suosituista lemmikkieläimistä. Nuorta lukijaa viehättävät tärkeät faktat, hauskat jutut, omat postit, söpöt julistekuvat ja jännittävät kilpailut. Lukija pääsee myös suorittamaan hauskoja testejä, kuten ”mikä eläin sopii sinulle parhaiten?”. Lehden kuvat ovat värikkäitä ja iloisia, ja sivuilta löytyviin karvaturreihin on vaikea olla ihastumatta!

Lehti opastaa muun muassa siinä, miten erilaisia lemmikkejä tulee hoitaa, mitä ne syövät ja mitkä ovat niiden lempipuuhia. Jokaisessa numerossa esitellään tarkemmin jokin eläin, jolloin lukija saa tietää juuri siitä kyseisestä eläimestä kaikkea tarpeellista ja mielenkiintoista. Lisäksi lehti tarjoaa viihdyttävää nippelitietoa eri eläimistä. Lehti on tehty samaan aikaan informoivaksi ja hauskaksi. Monilta sivuilta voi löytää esimerkiksi puhekuplia, joissa eläimet kertovat jotakin itsestään tai sanovat jotakin huvittavaa.

Määräaikainen lehtitilaus


Pets-lehden tilaaja saa kotiin kuljetettuna kokonaiset 6 numeroa lehteä vuodessa. Jokaisen lehden mukana tulee upea jättijuliste! Lehti on tilattavissa myös ruotsinkielisenä ja se löytyy valikoimastamme nimellä Pets.

Löytyykö lähipiiristäsi joku, jonka voisit kuvitella pitävän tällaisesta lehdestä? Etsitkö sopivaa syntymäpäivälahjaa hieman nuoremmalle, n. 6-12-vuotiaalle, eläimen omistajalle tai eläimistä pitävälle lapselle? Älä enää epäröi vaan tilaa Pets-lehti jo tänään määräaikaisena tilauksena edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 7500


Kenelle tuote sopii?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 6 - 12 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Pets,
Pets on ihan paras lehti :)
sara siipola,
ystäväni tilaa pets lehteä ja se on mainio haluaisin tilata sellaisen itse kans mutta me tilaamme jo prinsessa lehteä niin että äiti ei suostu pets lehden tilaaniseen koska muutenkin minulla on jo ihan tarpeeksi kaikea ja kaikki aina maksaa niin hirveästi mutta pyydän sitä silti viälä äitiltä ni ehk
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0