• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

LEGO NINJAGO

Julkaisukieli suomi

4/5 (641 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 13 huhtikuuta
4. 17 toukokuuta
5. 28 kesäkuuta
6. 2 elokuuta
7. 6 syyskuuta
8. 11 lokakuuta
9. 22 marraskuuta
10. 29 joulukuuta

Tuotekuvaus

LEGO® NINJAGO™ -lehdissä seikkaillaan ninja-hengessä kaupunkiympäristössä. Kaupungin hyvät asukkaat yrittävät pitää vihollisensa kurissa. Lego Ninjago on myös TV:stä ja lelukaupoista tuttu! Tilaa nyt lapselle luettavaa osoitteesta Lehtiapaja.fi edulliseen tarjoushintaan!

Lehteä lukemalla lapsi pääsee seuraamaan hyvän taistelua pahaa vastaan. Ninjat, kuten Kai, Cole, Zane Julien ja Nya tekevät kaikkensa suojellakseen kaupunkiaan. He joutuvat kerta toisensa jälkeen tiukkoihin kamppailuihin vihollisten kanssa. Tällaisia ilkeitä hahmoja ovat muun muassa luurangot, kärmeiset, piraatit, kiviarmeija, nindroidit, kummitussoturit sekä Mestari/Sensei Yang.

Jokaisella ninjalla on oma elämäntarinansa, alkuperänsä ja erikoisvoimansa. Esimerkiksi Kai on punainen ninja ja tulen mestari, Cole musta ninja ja maan mestari, kun taas Zane Julien on alun perin ollut valkoinen ninja mutta myöhemmin titaanininja ja jään mestari. Jokainen lapsi löytää varmasti lopulta suosikkininjansa, joka saa lapselta erityiskannustusta ja sympatiaa erinäisissä taisteluissa.

Lego Ninjago ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Mukana on joka kerta jänniä sarjakuvia, kivoja tehtäviä ja julisteita. Lapsi saa myös jokaisen lehden mukana lukijalahjan, LEGO® NINJAGO™ -tuotepussin. Lehden kohderyhmänä on 4–8-vuotiaat pojat, mutta lehti sopii mainiosta myös jännityksestä ja toiminnasta pitäville tytöille.

Älä jää odottamaan vaan tilaa Lego Ninjago -lehti lapselle nyt määräaikaisena edulliseen tarjoushintaan! Lehti tarjoaa lapselle unohtumattomia lukuhetkiä ja rauhoittavan tauon itse leikeistä. Parhaat määräaikaiset tarjoukset löydät aina osoitteesta Lehtiapaja.fi! Kaikki tilauksen päättyvät automaattisesti.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab


Kenelle tuote sopii?

Mies: 90 %
Nainen: 10 %
Ikä: 4 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0