• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Koululainen

Julkaisukieli suomi

4/5 (936 ääntä)

Nro 1 top-listalla!

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 5 huhtikuuta
5. 3 toukokuuta
6. 7 kesäkuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 11 lokakuuta
11. 8 marraskuuta
12. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Koululainen on alakoululaisen oma lehti! Lasten- ja nuortenlehtien klassikko Koululainen tietää, mistä koululuokissa puhutaan juuri nyt. Tilaa lehti edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi! Tilaus tuo varmasti iloa pitkäksi ajaksi.

Lehden sisältö on räätälöity sopimaan alakouluikäiselle lukijalle. Lehti elää vahvasti mukana koulumaailmassa ja tietää, mikä koululaisia tällä hetkellä kiinnostaa. Koululainen on aina hauskaa luettavaa, mutta samalla myös opettavainen lehti, jota lukiessa oppii aina jotakin uutta.

Koululainen kirjoittaa aiheista, jotka ovat lapsille tärkeitä ja ovat läsnä heidän jokapäiväisessä elämässään. Koulu, harrastukset, kaverit ja perhe ovat lehden vakioaiheita. Koululaisesta löytyy kivojen artikkeleiden lisäksi paljon kivaa tekemistä iltapäivien ratoksi. Lehden testit, ristikot, erilaiset tehtävät ja tee-se-itse-ideat tarjoavat hauskaa puuhaa yksin tai kavereiden kanssa.

Koululaisesta löytyvät kaikki alakouluikäisten idolit. Lehden haastatteluun pääsevät sekä koululaisten lempibändit ja -artistit, suosikkinäyttelijät että urheilusankarit. Koululainen pyrkii tarjoamaan lapsille hyviä roolimalleja ja kannustamaan heitä löytämään omat juttunsa.

Koululainen ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja tarjoaa upeita lukukokemuksia perheen reippaille koululaisille. Joidenkin numeroiden teemat ovat eläinaiheisia ja käsittelevät lemmikkejä ja muita eläimiä sekä muita luontoaiheisia juttuja. Koululainen sopii sekä tytöille että pojille ja viihdyttää varmasti koululaista kuin koululaista.

Koululainen on mahtava lahjaidea kouluikäiselle, sillä siitä riittää paljon huvia sekä hyötyä. Lahjoita lapselle lukuelämyksiä ja tilaa lehti määräaikaisena nyt Lehtiapaja.fi -verkkokaupasta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 26394


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 7 - 13 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Lehtikuningas.fi,
Hei Wenni! Kiva kuulla! Toivottavasti lehti ilahduttaa sinua tulevaisuudessakin :) Mukavaa syksyn jatkoa! -Ylläpito
Wenni,
Tykkään todella paljon koululaisesta!
Tiia,
Koululainen on hyvä lehti ja suosittelen sitä kaikille??
henna,
mun mielestä koululainen on makia
Janna,
ihana lehti mutta maksaa paljon ja kaikki lehdet on jo tullut mutta pinkkibolero tilattiin eikä ole vieläkään tullut ja haluaisin vaihtaa lahjaa.. mitä teen ?
Ninni,
Tää koululainen on ihan PARAS lehti!!
Kaarina,
hyvä lehti olen tilaaja suosittelen kaikille 7-12 vuotiaille
,
Hyvä lehti!!!!
MSP:ssä MSPstara<3,
koululainen on ihan paras lehti!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0