• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kalle Anka & C:o

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (5680 ääntä)

Tuotekuvaus

Kalle Anka on ilahduttanut jo vuosikymmenien ajan, eikä sen suosiolle näy loppua!

Kalle Anka on ruotsinkielinen versio kaikkien rakastamasta Aku ankasta. Sitä on luettu iät ja ajat mitä erilaisimmissa tilanteissa, muun muassa viihdykkeenä automatkoilla, iltasatuna, lomalukemisena ja jopa pöntöllä!

Kuka on sinun suosikkihahmosi? Onko se itse Kalle Anka vai joku hänen lukuisista ystävistään? Vai kenties ilkikurinen Björnligan, joka yrittää taukoamatta kauhoa itselleen Joakim von Ankan kalleuksia? Kalle Anka joutuu usein erilaisten kommellusten keskelle, esimerkiksi yrittäessään lumota Kajsa Ankaa tyttöystäväkseen tai joutuessaan veljenpoikiensa Knatten, Fnatten ja Tjatten kepposten uhriksi.

Tarinat ja tapahtumat Kalle Ankassa sisältävät usein piiloviitteitä ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmiöihin liittyen. Jokainen löytää varmasti myös hahmon, johon on helppo samaistua. Vaikka Kalle Anka joskus onkin hankala ja aiheuttaa ongelmia lähiympäristölleen on hän kuitenkin hahmona sellainen, joka herättää myös lukijoiden sympatiat; hän on kaukana täydellisestä, hieman kömpelö ja hänellä on usein huono tuuri.

Kalle Anka -lehden lukeminen on mainio apu lukemiseen oppimisessa, lukuharrastuksen ylläpitämisessä sekä ruotsin kielen ylläpidossa tai harjoittelemisessa. Kalle Ankan lukemisesta tulee helposti perinne perheeseen kuin perheeseen, ja lukuhetket jäävät lasten mieleen aina aikuisikään saakka.

Lehteä ilmestyy 52 numeroa vuodessa ja jotkin lehdet ovat erikoispaksuja tuplanumeroita, jolloin yhteen lehteen sisältyy kaksi numeroa.

Tilaa nyt Kalle Anka itselle tai lahjaksi ystävälle edulliseen tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla! Tilaus päättyy aina automaattisesti.

Ruotsalaisten lehtien ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika Suomeen on noin 5-7 viikkoa.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Story House Egmont
Aloitusvuosi: 1948
Painos: 88000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 60 %
Nainen: 40 %
Ikä: 5 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

michael.preisfreundreund@gmail.com,
Hörde till min barndom. Och nubvill jag beställa den åt mitt barnbarn
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0