• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Hevoshullu

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (1281 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 7 kesäkuuta
13. 21 kesäkuuta
1415. 5 heinäkuuta
16. 2 elokuuta
1718. 16 elokuuta
19. 13 syyskuuta
20. 27 syyskuuta
2122. 11 lokakuuta
23. 8 marraskuuta
24. 22 marraskuuta
2526. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Hevoshullu on jokaisen heppafanin toivelehti!

Tunnetko jonkun, joka on hulluna heppoihin? Ehkäpä hän ratsastaa tai käy säännöllisesti tallilla vain hoitamassa hevosia? Kestosuosikki Hevoshullu tarjoaa ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoista luettavaa hevosen hoidosta ja käsittelystä, hevosroduista, ratsastuksesta, varusteista ja hevosalan ammateista jokaiselle aiheesta kiinnostuneelle tytölle ja pojalle. Tämän lehden tilaus on toivottu lahja monelle n. 7-14 vuotiaalle heppafanille!

Hevonen on eläin, joka on monien tyttöjen ja poikien sydäntä lähellä ja myös pysyy siellä usein läpi elämän. Jotkut haaveilevat hevosten kanssa työskentelystä aikuisena, toiset tyytyvät nauttimaan hevosten seurasta harrastuksena. Lapsilla on kuitenkin lupa haaveilla, ja Hevoshullu tarjoaakin lapselle hetken uppoutua täysin unelmiensa maailmaan hevosten parissa.

Hevoshullu opastaa, inspiroi ja viihdyttää lukijaansa. Se kertoo mielenkiintoista nippelitietoa muun muassa erilaisista hevosroduista ja niille tyypillisistä ominaisuuksista, antaa vinkkejä oikeanlaisten varusteiden käyttöön ja opastaa ratsastusharrastukseen liittyvissä asioissa. Lehti on kuvitettu ihanilla kuvilla, jotka katkottavat tekstejä sopivan pituisiin pätkiin.

Asiatiedon lisäksi lehti sisältää lukijoiden omia palstoja, tehtäviä, jännittäviä sarjakuvia sekä jotkin numerot myös ihastuttavia hevosjulisteita. Mukana menossa on tietenkin myös iki-ihana Polle, josta kertova sarjakuva ilahduttaa kerta toisensa jälkeen.

Lehdestä ilmestyy yhteensä 26 numeroa vuodessa, 19 lehteä joista 7 on erikoispaksuja tuplanumeroita.

Anna lapselle mahdollisuus ikiomaan lukuhetkeen hänelle rakkaiden hevosten parissa. Tilaa nyt Hevoshullu määräaikaisena omalle tai ystävän lapselle tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 26
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 1972
Painos: 10000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 7 - 14 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Kaisla,
Ihan paras hevoslehti! Sain synttärilahjaksi puolenvuoden tilauksen, ja tänään se tulla tupsahtaakin postilaatikkoon. Kun se tulee, ramppaamista viiden minuutin välein postilaatikolla, että onko se jo tullut
Mira,
Hyvä kirja ????????????????????????
olivia takarautio,
polle on söpö ja ihana! ainaki musta. ja heppahullut on myöskin parhaita!
hevoshullua tilaava,
ihana lehti<3
Henna,
haluaisin itekin tommosen
Venla tuominen,
Ihana lehti mutta en tiedä kosaa tämä aina tulee?
Hevoshullu poika,
"Nuorille tytöille ja muille heppahulluille".. Luetaanko ratsastavat pojat jotenkin eri kategoriaan vai miten tämä pitäisi käsittää? Onko lehti siis pääasiallisesti tyttöjen lehti?
Kaija Kemppi,
Meille vanhemmille lukijoille on vaikeaa lukea varsinkin punapohjaisia ja jonkin verran myös violettipohjaisia tekstejä - voisiko niitä vaihtaa tai jotenkin kirkastaa?
Polle,
Hevoshullu is the best!!!! Polle on ihana ja hauska<3<3!!
raksu,
Tosi hyvä lehti
polle,
Ihan kiva lehti, Polle on ihana!
Äippä ,
Hei ! Tilasin tyttärelleni mutta pettymys suuri kun ei ollutkaan julistetta viimenumerossa :(
sandra 9v,
Hevoshullu on maailman PARHAIN HEPPA LEHTI (ainaki mun mielestä)siinä on niin paljon hyödyllistä heppa asiaa ja kivoja sarjakuvia ainaki polle on tooooosihyvä parempaa sarja kuvaa saahakea (ja kaukaa hihii)

Muut tilasivat myös

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0