• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Babblarna

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (100 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa Babblarna-lehti! Babblarna on ruotsalainen konsepti, jonka on kehittänyt Hatten Förlag. Heidät suunniteltiin auttamaan pieniä puheongelmaisia lapsia. Babblarna -lehti tarjoaa hauskaa ja kehittävää puuhaa lapselle! Nyt Babblarna-lehden voi tilata myös Suomeen ja löydät meiltä lehden kampanjahintaan.

Liity seikkailuun yhdessä Babban, Bibbin, Bobbon, Daddan, Diddin ja Doddon kanssa joilla on hauskat kieltä harjoittavat nimet.

Nuoremmat tilaajamme arvostavat suuresti näitä hahmoja. He ovat myös opetusmestareita pienille lapsille. Näe lapsesi kehittyvän, kun he katsovat ja matkivat Babblarna hahmoja. Babblarna-aikakauslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa, ja sitä suositellaan 1–5-vuotiaille lapsille.

Babblarnat valittiin Ruotsin lelumessuilla Vuoden 2015 lastenleluksi! Ruotsalaislapsien rakastamat Babblarnat on saatavilla nyt myös Suomesta.

Tunnetko jonkun, joka rakastaa Babblar -hahmoja? Miksi et siis antaisi tätä lehteä lahjaksi? Meiltä löydät kaikki lehdet netin parhaaseen hintaan. Ilahduta perheen pienimpi ikiomalla Babblarna lehtitilauksella. Babblarna sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan lapselle tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Publishing AB


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 1 - 5 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0