• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Joululahjat koko suvulle

Lahjaideat miehelle

Lahjaideat miehille

Lehtiapaja.fi löydät parhaat lahjaideat miehelle. Lehtitilaus on suosittu ja ajaton lahja, joka ilahduttaa saajaansa pitkään. Me emme myy lainkaan kestotilauksia, joten lehtitilauksen antaminen lahjaksi on helppoa. Meiltä löydät lahjaideat isälle, isoisälle, poikaystävälle, avomiehelle ja aviomiehelle. Meiltä löytyy lahjaideoita myös poikalapsille! Lehtitilaus sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan ja se on erityisen suosittu syntymäpäivälahja, tuparilahja, valmistujaislahja, ylioppilaslahja, joululahja, ystävänpäivälahja ja isänpäivälahja. Tästä kategoriasta löydät jokaiselle miehelle sopivan lahjan. Meiltä löytyy ammattilehdet, urheilulehdet, harrastelehdet ja autolehdet. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Tekniikan Maailma, Tieteen Kuvalehti Historia, Tex Willer ja Seura kestosuosikit. Voit tilata meiltä myös SF Anytime elokuvakoodeja. Muista lähimmäistäsi ja tilaa lahja osoitteesta Lehtiapaja.fi.
Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Lahjaopas auttaa täydellisen lahjan valinnassa!

Katso ehdotuksia

Mitä joululahjaksi?

Lehtitilaus on suosittu ja toivottu joululahja. Lehtiapajan laajasta valikoimasta löydät satoja mielenkiintoisia lehtiä tarjoushintaan. Voit ostaa lehdet samasta paikasta äidille, isälle, isovanhemmille, sukulaisille, sisaruksille, lapsille, naapureille ja muille tuttaville. Meiltä löydät kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet yhdestä paikasta. Valikoimastamme löytyy myös satoja harrastelehtiä ja ammattilehtiä. Osta joululahjat koko perheelle yhdestä paikasta. Tutustu valikoimaamme alla!

Tilaa joululahja helposti

Lehtiapajan kattavasta valikoimasta löydät sopivat joululahjat, vaikka koko suvulle. Virittäydy rauhassa joulutunnelmaan ja tilaa joulun toivelehdet helposti netistä! Lehtitilaus on lahja, josta on iloa lahjan saajalle koko vuodeksi!

Kenelle etsit joululahjaa?

Lehtitilaus sopii lahjaksi kenelle tahansa vauvasta vaariin. Lehtitilaus ilahduttaa vielä pitkään jouluaaton jälkeen. Tilauspituudet vaihtelevat yleensä kolmesta kuukaudesta vuoteen. Ja lehdet ilmestyvät viikoittain tai kuukausittain. Lehti ilahduttaa aina, kun se tipahtaa postiluukusta. Meiltä löydät joululahjat koko suvulle vauvasta vaariin yhdestä paikasta. Olemme luoneet omat joululahjasivut naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi löydät meiltä erikseen listatut erilliset joululahjat.

Milloin joululahjat kannattaa hankkia?

Joululahjat voi hankkia aikaisimmillaan lokakuun puolessa välissä jolloin joululahjapainike ilmestyy sivustollemme ja viimeistään joulupäivänä. Unohditko ostaa lahjan ja jouluaatto meni jo? Ei hätää. Useimmat joululahjatarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun ja voit tehdä lehtitilauksen milloin vain ja tulostaa lahjakortin pukinkonttiin. Verkkokauppamme on auki kellon ympäri.

Miten tilaan joululahjat?

Voit tehdä joululahjatilauksen suoraan sivustoltamme tai soittamalla meille. Asiakaspalvelumme palvelee aina arkisin. Voit käyttää lahjan valinnassa apuna myös lahjaopastamme, joka antaa ehdotuksia eri lehdistä iän, sukupuolen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään. Jos lehtitilaus herättää toiveita tai aiheuttaa huolia me Lehtiapajalla autamme parhaamme mukaan. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Milloin joululahjatilaus alkaa?

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Joululahjatilauksemme alkavat aina juuri sopivasti uuden vuoden alusta tai vuoden ensimmäisestä numerosta, mutta ei koskaan ennen joulua. Haluaako puolisosi aloittaa terveellisemmän elämän? Valikoimastamme löytyy lukuisia terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyneitä lehtiä. Anna harrastelehti lahjaksi sille, joka haluaa aloittaa uuden harrastuksen. Auto-, moottori- ja venelehdet ovat miesten toivelistalla. Tarjolla on myös hauskoja ja opettavaisia lukuhetkiä lapsille. Älä epäröi enää vaan tilaa nyt!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0