Lahjaideat miehille

Lehtiapaja.fi löydät parhaat lahjaideat miehelle. Lehtitilaus on suosittu ja ajaton lahja, joka ilahduttaa saajaansa pitkään. Me emme myy lainkaan kestotilauksia, joten lehtitilauksen antaminen lahjaksi on helppoa. Meiltä löydät lahjaideat isälle, isoisälle, poikaystävälle, avomiehelle ja aviomiehelle. Meiltä löytyy lahjaideoita myös poikalapsille! Lehtitilaus sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan ja se on erityisen suosittu syntymäpäivälahja, tuparilahja, valmistujaislahja, ylioppilaslahja, joululahja, ystävänpäivälahja ja isänpäivälahja. Tästä kategoriasta löydät jokaiselle miehelle sopivan lahjan. Meiltä löytyy ammattilehdet, urheilulehdet, harrastelehdet ja autolehdet. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Tekniikan Maailma, Tieteen Kuvalehti Historia, Tex Willer ja Seura kestosuosikit. Voit tilata meiltä myös SF Anytime elokuvakoodeja. Muista lähimmäistäsi ja tilaa lahja osoitteesta Lehtiapaja.fi.
Koodilla: JOULULAHJA saat SF Anytime vuokraelokuvan kaupan päälle! Tarjous on voimassa 24.12 saakka ja elokuva vuokrattavissa 15. tammikuuta 2019 saakka.

Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle. Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa ostaaksesi arvokoodeja tai katsoaksesi uutuuselokuvia.

Lahjaideat miehelle

Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Lahjaopas auttaa täydellisen lahjan valinnassa!

Katso ehdotuksia