• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Parnasso

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (33 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 31 elokuuta
5. 5 lokakuuta
6. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Parnasso on kirjallisuuden ehdoton asiantuntija! Parnasso tietää kaiken tietämisen arvoisen kirjallisuudesta. Tilaa Suomen johtava kirjallisuuslehti nyt osoitteesta Lehtiapaja.fi mahtavaan kampanjahintaan!

Parnasso on tärkein suomalainen kirjallisuuslehti, jota lukevat sekä alan asiantuntijat että innokkaat harrastajat ja kirjallisuuden ystävät. Lehti on laadukas ja asiantunteva katsaus kirjallisuuden maailmaan ja sen artikkeleiden takana ovat Suomen taitavimmat kirjoittajat.

Parnasso pureutuu uutuusteoksiin ja pitää sinut ajan tasalla kirjallisuuden tuoreimmista trendeistä. Toisaalta lehti nostaa esiin myös kirjallisuuden klassikkoteoksia ja tuo niihin uusia, raikkaita näkökulmia. Parnasso on lehti kaikille, jotka haluavat ymmärtää kirjallisuutta ja kulttuuria laajemmin syvemmällä tasolla.

Parnasson terävänäköiset arvostelut ovat lehden ydinsisältöä. Arvosteluosio auttaa sinua löytämään lukemisenarvoiset uutuudet ja saamaan lukukokemuksestasi enemmän irti. Arvostelujen lisäksi lehti sisältää kolumneja, esseitä ja henkilöhaastatteluja. Lehti julkaisee myös tuoretta kirjallisuutta kuten novelleja ja runoja.

Parnasso tarjoaa lukijalle asiantuntevan katsauksen kirjallisuuden laajaan kenttään. Lehti herättää ajatuksia ja haastaa lukijansa. Voit tilata Parnasson joko kestotilauksena tai automaattisesti loppuvana määräaikaistilauksena. Paras tarjous löytyy aina osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Huom! Kaikki Otavamedian lehtitilaukset alkavat seuraavan kuukauden alusta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 5775


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

LEHTIAPAJA.FI,
Meillä ei valitettavasti ole pääsyä kustantajien järjestelmiin, tästä johtuen emme voi peruuttaa tilaustasi Lehtiapajan kautta. Yhteystiedot: Otavamedia Oy(09) 156 665 asiakaspalvelu@otavamedia.fi. //Terkuin, Ylläpito
heikki jääskeläinen olavinkatu 63 b 18 57100 savon,
ei oli enää aikaa lukea. lopetan tilaukseni.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0