Discover Magazine kansi
Julkaisukieli englanti

Discover Magazine

Asiantuntijoiden laatima lehti, jonka pääaiheina ovat tiede ja teknologia. Tilaa nyt luotettavasti osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Discover Magazine on palkittu lehti tieteen ja teknologian saralta. Se kertoo älykkäällä, selkeällä ja vangitsevalla tavalla aiheista, kuten ekologiasta, teknologiasta, lääketieteestä, astronomiasta sekä yleisesti ottaen ympäröivästä maailmastamme. Lehden jokainen numero sisältää tuoreimmista uutisista, teorioista ja tieteen kehitysaskelista.

Discover Magazinen artikkelit käsittelevät aihepiirejä, kuten esimerkiksi avaruus ja fysiikka, evoluutio, ihmismieli ja aivot, terveys ja lääketiede. Lehti ottaa esille myös muun muassa ympäristöön liittyviä ongelmia ja haasteita sekä niiden vaikutuksia jokapäiväiseen elämäämme. Se kertoo maailmalla jylläävistä luonnonilmiöistä ja auttaa lukijaa ymmärtämään paremmin niitä ja niiden vaikutusta ihmiselämään. Discover Magazine antaa ajattelemisen aihetta ja laajentaa tietopankkiasi.

Discover Magazine -lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Discover Magazine luotettavasti määräaikaisena itsellesi tai lahjaksi tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneelle ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Lehtikategoriat: Harrastelehdet, Ulkomaiset lehdet
  • Maa: USA
  • Kieli: englanti
  • Julkaisua / vuosi: 10
  • Kustantaja: Mediafy

Kenelle tuote sopii?
  • Mies: 50 %
  • Nainen: 50 %

Arviot Discover Magazine lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Discover Magazine

Arvostelu::
3.5/5 (15 ääntä)
Tykkää:

Valitse lehtitilaus

Määräaikainen tilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0
https://www.lehtiapaja.fi/kulttuuri-ja-matkailu/discover-magazine