• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Discover Magazine

Julkaisukieli englanti

3.5/5 (37 ääntä)

Tuotekuvaus

Asiantuntijoiden laatima lehti, jonka pääaiheina ovat tiede ja teknologia. Tilaa nyt luotettavasti osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Discover Magazine on palkittu lehti tieteen ja teknologian saralta. Se kertoo älykkäällä, selkeällä ja vangitsevalla tavalla aiheista, kuten ekologiasta, teknologiasta, lääketieteestä, astronomiasta sekä yleisesti ottaen ympäröivästä maailmastamme. Lehden jokainen numero sisältää tuoreimmista uutisista, teorioista ja tieteen kehitysaskelista.

Discover Magazinen artikkelit käsittelevät aihepiirejä, kuten esimerkiksi avaruus ja fysiikka, evoluutio, ihmismieli ja aivot, terveys ja lääketiede. Lehti ottaa esille myös muun muassa ympäristöön liittyviä ongelmia ja haasteita sekä niiden vaikutuksia jokapäiväiseen elämäämme. Se kertoo maailmalla jylläävistä luonnonilmiöistä ja auttaa lukijaa ymmärtämään paremmin niitä ja niiden vaikutusta ihmiselämään. Discover Magazine antaa ajattelemisen aihetta ja laajentaa tietopankkiasi.

Discover Magazine -lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Discover Magazine luotettavasti määräaikaisena itsellesi tai lahjaksi tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneelle ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: USA
Kieli: englanti
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Mediafy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0