• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Allt om Resor

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (304 ääntä)

Tuotekuvaus

Allt om Resor on ruotsalainen matkailualan lehti. Tilaa se osoitteesta Lehtiapaja.fi tarjoushintaan! Kaikki lehtitilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun.

Allt om Resor on yksi sadoista ruotsalaisista lehdistä sivustollamme. Nimensä mukaisesti se kertoo kaiken matkailusta ja matkakohteista. Tilaa Allt om Resor ja lähde matkalle maailman ympäri! Kauniit kuvat ja mielenkiintoiset artikkelit takaavat, että saat hyvän käsityksen tulevasta matkakohteestasi jo hyvissä ajoin ennen reissua. Ehkäpä löydät myös uuden matkakohteen, jota et ollut edes ajatellut tämän lehden kansien välistä. Allt om Resor on myös erinomainen lahjavinkki ihmiselle, joka tykkää matkustaa. Allt om Resor esittelee kaikki kaupunkilomista kaukokohteisiin. Pääosassa on kuitenkin nautiskelu ja rentoutuminen, kuten reissussa kuuluu. Tämä lehti esittelee parhaat hotellit, ravintolat, nähtävyydet ja ostoskeskukset kohteissa. Allt om Resor on parasta lukemista pimeinä syysiltoina ja talven kylminä kuukausina, kun haaveilet hiekasta varpaiden välissä ja lempeistä etelän tuulista.

Ruotsalaisten lehtien toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Lehtiapaja.fi – se luotettava lehtikauppa jo vuodesta 1998. Tilaa Allt om Resor itselle tai lahjaksi edulliseen tarjoushintaan.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Expressen
Aloitusvuosi: 1998
Päätoimittaja: Niklas Sessler


Kenelle tuote sopii?

Mies: 37 %
Nainen: 63 %
Ikä: 35 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0