• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Retki

Julkaisukieli suomi

4/5 (232 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 12 elokuuta
8. 9 syyskuuta
9. 14 lokakuuta
10. 25 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Retki -lehti tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi. Kaikki tilaukset päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Retki-lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa (9 lehteä, 1 tuplanumero) ja toimitetaan suoraan kotiovelle. Lehtiapaja on ollut Retki-lehden luotettava jälleenmyyntikumppani jo vuosia.

Retki on maamme johtava outdoor -lehti. Sen sivuilla viihtyvät niin patikoijat, hiihtäjät, lumilautailijat, lumikenkäilijät, retkiluistelijat, melojat kuin yleiset seikkailijatkin. Jokaisessa numerossa on kattava varustetesti, jonka avulla lukija pystyy valitsemaan omaan käyttöönsä sopivat varusteet sopivat varusteet.

Retki-lehti esittelee kotimaan kohteet, Pohjolan polut, Euroopan retket ja kaukomaiden unelmat. Lajiesittelyt johdattavat uusien retkimuotojen harrastajaksi. Messuraportit, uutuuspalsta, pikatestit, varustevertailut ja markkinakatsaukset esittelevät varusteuutuudet usein ennen kuin ne ehtivät kauppoihin.

Teema-, koulutus-, luonto- ja turvallisuusartikkelit opastavat kokenuttakin retkeilijää syventämään harrastustaan. Retkikeittiö ja vinkkiartikkelit auttavat kaikkia nauttimaan hetkistään kauniin luonnon ääressä. Jokaisessa numerossa on Retken virallisen seikkailijan Veikka Gustafssonin suosittu kolumni.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Outdoor Media Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Marketta,
Uusi malli ei kyllä miellytä! Hienoja kuvia, joiden somisteena pikkuisen tekstiä.....höpö höpö....esitellään muka kohteita ja anti on ihan olematon. Liikaa ulkolaisia kohteita, jotka vaativat lentomatkustamista.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0