• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia
HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

Retki

Julkaisukieli suomi

4/5 (132 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

10. 26 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Retki -lehti tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi. Kaikki tilaukset päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Retki ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja toimitetaan suoraan kotiovelle. Lehtiapaja on ollut Retki-lehden luotettava jälleenmyyntikumppani jo vuosia.

Retki on maamme johtava outdoor -lehti. Sen sivuilla viihtyvät niin patikoijat, hiihtäjät, lumilautailijat, lumikenkäilijät, retkiluistelijat, melojat kuin yleiset seikkailijatkin. Jokaisessa numerossa on kattava varustetesti, jonka avulla lukija pystyy valitsemaan omaan käyttöönsä sopivat varusteet sopivat varusteet.

Retki-lehti esittelee kotimaan kohteet, Pohjolan polut, Euroopan retket ja kaukomaiden unelmat. Lajiesittelyt johdattavat uusien retkimuotojen harrastajaksi. Messuraportit, uutuuspalsta, pikatestit, varustevertailut ja markkinakatsaukset esittelevät varusteuutuudet usein ennen kuin ne ehtivät kauppoihin.

Teema-, koulutus-, luonto- ja turvallisuusartikkelit opastavat kokenuttakin retkeilijää syventämään harrastustaan. Retkikeittiö ja vinkkiartikkelit auttavat kaikkia nauttimaan hetkistään kauniin luonnon ääressä. Jokaisessa numerossa on Retken virallisen seikkailijan Veikka Gustafssonin suosittu kolumni.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Outdoor Media Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Marketta,
Uusi malli ei kyllä miellytä! Hienoja kuvia, joiden somisteena pikkuisen tekstiä.....höpö höpö....esitellään muka kohteita ja anti on ihan olematon. Liikaa ulkolaisia kohteita, jotka vaativat lentomatkustamista.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0