• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Metsästys ja Kalastus

Julkaisukieli suomi

4/5 (171 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 8 joulukuuta

Tuotekuvaus

Metsästyksen ja kalastuksen erikoislehti Metsästys ja Kalastus on jokaisen alan harrastajan lehtivalinta. Lehti on täynnä tuoretta ja hyödyllistä tietoa kaikille luonnossa viihtyville ja siellä harrastaville. Katso paras Metsästys ja Kalastus -tarjous osoitteesta Lehtiapaja.fi ja tilaa lehti jo tänään!

Metsästys ja Kalastus on aina ajankohtainen ja sen artikkelit seuraavat vuodenaikoja ja metsästys- ja kalastuskausia. Laadukas ja asiantunteva metsästyksen ja kalastuksen erikoislehti pitää huolen, että olet aina ajan tasalla alan viimeisimmistä uutisista ja saat asiantuntijoiden varmistamaa hyötytietoa metsästykseen ja kalastukseen liittyen.

Metsästys ja Kalastus tarjoaa Suomen kattavimman lukupaketin metsästykseen liittyviä artikkeleita. Hirvijahti, jänisjahti, kaurisjahti ja kyyhkysjahti sekä muut metsästyskaudet ovat läsnä vuodenajasta riippuen. Lehti keskustelee laajasti myös muista metsästykseen liittyvistä teemoista kuten metsästyskoirista ja niiden koulutuksesta, lupa-asioista, metsästäjän varustuksesta ja aseista sekä suomalaisen riistakannan tilasta.

Kalastus on toinen lehden kantavista teemoista. Lehti tarjoaa lukijoille parhaat kalastusvinkit ja auttaa kasvattamaan saalistaan. Metsästyksen ja kalastuksen lisäksi lehti keskustelee yleisesti luonnosta ja luonnossa liikkumisesta ja jakaa mielenkiintoisia erätarinoita ja hienoja kuvia luonnosta.

Metsästys ja Kalastus myös auttaa metsästäjää ja kalastajaa parhaiden välineiden löytämisessä. Lehden testit ja vertailut näyttävät, kuinka eri tuotteet toimivat käytännössä oikeassa eräympäristössä. Lehti testaa muun muassa metsästysvälineet kuten kiväärit, haulikot ja patruunat, kalastusvälineistön kuten pyydykset, vieheet, pilkkivälineet ja veneet sekä muut luonnossa liikkujan tarpeelliset tarvikkeet. Lehden vinkeillä teet parempia hankintoja, jotka tuovat vastinetta rahoillesi!

Metsästys ja Kalastus-lehti on jokaisen metsästäjän ja kalastajan paras ystävä, jonka vinkeillä saat enemmän irti harrastuksestasi ja opit aina jotakin uutta. Tilaa lehti nyt edulliseen tarjoushintaan Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta. Tilaamalla lehden kestotilauksena saat myös käytännöllisen tilaajalahjan.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 40699


Kenelle tuote sopii?

Mies: 78 %
Nainen: 22 %
Ikä: 20 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0