• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

ERÄ

Julkaisukieli suomi

4/5 (201 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 12 heinäkuuta
8. 16 elokuuta
9. 13 syyskuuta
10. 11 lokakuuta
11. 8 marraskuuta
12. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Erä on jokaisen eräharrastajan lehtivalinta! Kalastuksen ja retkeilyn erikoislehti tarjoaa takuuvarmoja lukuelämyksiä kaikille alan harrastajille ja siitä kiinnostuneille. Tilaa eränkävijän luottolehti Erä nyt edullisesti osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Erä-lehden lukija viihtyy hyvin luonnossa ja nauttii siellä harrastamisesta. Metsästys, kalastus ja retkeily ovat lehden lukijan yleisiä kiinnostuksen kohteita. Erä-lehti sisältää paljon hyötytietoa niin uudelle harrastajalle kuin kokeneellekin luonnossa liikkujalle.

Kalastus on suomalaisten rakastama harrastus, josta Erä-lehti kertoo asiantuntevasti ja kattavasti. Erä huolehtii, että olet aina perille kalastuksen uusimmista tuulista ja esittelee toimivimmat tekniikat, parhaat kalapaikat ja tehokkaimmat kalastusvälineet. Erä-lehden jutut ovat aina ajankohtaisia ja elävät mukana kalastuskauden eri vaiheissa.

Retkeily ja vaellus ovat toinen lehden kantavista teemoista. Erä-lehti vie lukijan henkeäsalpaavan upeisiin erämaisemiin ja unohtumattomille vaellusmatkoille. Erä antaa vinkit parhaista vaellus- ja retkeilykohteista sekä meillä että ulkomailla. Lisäksi lehti sisältää paljon mielenkiintoisia juttuja, joiden aiheena ovat luonto ja sen eläimet.

Erä-lehden testit ja vertailut tarjoavat hyödyllistä tietoa eränkävijän välinehankintoihin. Erä-lehden testiin pääsevät esimerkiksi kalastusvälineet kuten pyydykset, vieheet, vavat ja kelat sekä erilaiset retkeilytarvikkeet kuten teltat, makuualustat ja ulkoiluasut. Laadukkaat ja ammattimaisesti toteutetut testit auttavat kuluttajaa tekemään järkeviä ja valistuneita valintoja ja näin saamaan eniten irti ajastaan luonnossa.

Erä ilmestyy 12 kertaa vuodessa eli vuoden jokaisena kuukautena.

Tilaa Erä-lehti nyt määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta loistavaan tarjoushintaan!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 36547


Kenelle tuote sopii?

Mies: 77 %
Nainen: 23 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0