• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Lehtiapaja.fi vinkit isänpäiväksi

Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Lahjaopas auttaa täydellisen lahjan valinnassa!

Katso ehdotuksia
Lehtiapajan parhaat lahjavinkit isälle - anna lahja joka ilahduttaa isää pitkään!
Lehtiapajan parhaat lahjavinkit isälle isänpäiväkampanja tulee taas! Valikoimastamme löydät satoja lehtiä tarjoushintaan. Isien mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet vaihtelevat ja sama lahja ei istu kaikille, mutta laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle isälle ja isoisälle lehti. On sinulla sitten vauhdikas autoiluisä, kätevät remontti-isä, sporttinen urheiluisä, intellektuelli kulttuuri-isä, hassu huumori-isä, fiksu tiedeisä tai muunlainen rakas isä meiltä löytyy lehti jokaiselle isälle! Alla näet muutamia isänpäivälahjaehdotuksia. Lisää vaihtoehtoja löydät aihealueiden mukaan jaotelluista kategorioistamme, joista voit kätevästi selata lehtiä omaa isääsi kiinnostavista aiheista tai lahjaoppaastamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa myös sopivan lehden valinnassa.

Lehtitilaus on todella suosittu lahja. Anna isälle mieluisa lahja isänpäivänä. Anna jotain muuta kuin perinteiset tohvelit, partavesi, bokserit, sukat tai kortti. Lehtitilaus ilahduttaa ja viihdyttää! Kaikki lehdet ovat nyt tarjoushintaisia isänpäivän kunniaksi osoitteesta Lehtiapaja.fi. Kaikki lehtitilaukset ovat määräaikaisia eli päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Lehden antaminen lahjaksi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lehtiapaja on ollut luotettava kotimainen lehtitilausten jälleenmyyjä jo vuodesta 1998.

Muista isää marraskuun toisena sunnuntaina! Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 11. marraskuuta 2018. Voit tilata isänpäivälahjat jo nyt tai vaikka vasta isänpäivänä. Sinä päätät, että milloin on paras aika ostaa isänpäivälahja.

Isänpäivän perinteisiin kuuluu sänkyyn kannettu aamiainen – kruunaa se antamalla lahjaksi isän lempilehti. Lehtiapajan laajasta lehtivalikoimasta löydät varmasti sopivan lehden juuri omalle isällesi tai isoisällesi! Jos tilaat lehden viime tipassa se ei haittaa, koska voit tulostaa tai lähettää onnittelukortin ja kertoa, että lehtitilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Anna lahja, joka ilahduttaa isää pitkään!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0
https://www.lehtiapaja.fi/isanpaiva?lid=635085