• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kotipuutarha

Julkaisukieli suomi

4/5 (294 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 6 huhtikuuta
56. 11 toukokuuta
7. 22 kesäkuuta
8. 3 elokuuta
9. 7 syyskuuta
10. 5 lokakuuta

Tuotekuvaus

Kotipuutarha lehtitilaus, jota ei tarvitse erikseen perua.


Kotipuutarha on jokaisen viherpeukalon valinta!

Ovatko kasvit puutarhassasi kuten omia lapsiasi, joita hoidat huolella ja rakkaudella? Luetko mielelläsi puutarhavinkeistä, jotta voisit tehdä puutarhastasi entistä vastustamattomamman?

Kotipuutarha antaa hyödyllisiä vinkkejä oikeanlaisten kasvien valitsemiseen, hyötykasvien kasvatukseen, pihasuunnitteluun ja muihin pihan hoitoon liittyviin asioihin. Lehdestä voit saada inspiraatiota esimerkiksi unelmien kasvihuoneen rakentamiseen, kauniiden ruukkujen ja laadukkaiden välineiden hankkimiseen, vihannesten kasvattamiseen tai esimerkiksi kauniin suihkulähteen hankintaan.

Puutarhan hoito voi joskus olla haasteelllista ympäristöolosuhteista tai yksinkertaisesti tiedon puutteesta johtuen. Osa pihasta voi olla varjoisaa, osa aurinkoista ja osa siltä väliltä. Myös maan ravinteikkuudessa ja koostumuksessa esiintyy eroja, jotka tulee ottaa huomioon kasveja valitessa.

Kotipuutarha-lehti auttaa sinua niin käytännön asioissa kuin esteettisissä valinnoissakin. Kenties olet suunnittellut tekeväsi kasvimaan. Miten se käytännössä tapahtuu? Mitä tulee ottaa huomioon paikkaa valitessa? Miten valitsemiasi hyötykasveja tulee hoitaa, jotta sadosta tulisi mahdollisimman antoisa? Kenties haluat reunustaa kukkapenkkisi tyylikkäiksi. Mitä erilaisia vaihtoehtoja reunustamiselle löytyy? Kotipuutarha auttaa sinua muun muassa tämän tyylisissä kysymyksissä. Lehden jutut ovat asiantuntijoiden laatimia, joihin voit takuulla tukeutua puutarhaasi liittyvissä pulmissa.

Määräaikainen lehtitilaus


Kotipuutarha on myös oivallinen lahja kaikille puutarhuroinnista ja ulkopuuhista kiinnostuneille. Ihanat kuvat kasveista ja pihoista saavat varmasti innon puutarhan hoitoon heräämään talven jälkeen.

Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Kotipuutarha edullisesti määräaikaistilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 9
Kustantaja: Puutarhaliitto ry
Aloitusvuosi: 1941


Kenelle tuote sopii?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %


500 merkkiä jäljellä

marja vihavainen,
hyvä ja innostava lehti. selvittää juuri ajankohtaisia asioita.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0