Digikuva kansi
Julkaisukieli suomi

Digikuva

Oletko ollut jo pidemmän aikaa intohimoinen valokuvaaja vai kenties vasta aloittanut kyseisen harrastuksen? Kiehtovatko kauniit kuvat sinua ja pyritkö koko ajan saamaan tuotoksistasi parempia ja parempia? Siinä tapauksessa Digikuva on juuri lehti, jonka tarvitset!

Digikuva käsittelee laajasti digitaalisen valo- ja videokuvauksen eri aihealueita. Objektiivit, jalustat, salamat, järjestelmäkamerat, toimintakamerat, valokuvaustekniikka ja paljon muuta – kaikki tämä ja paljon muuta on Digikuva-lehden erikoisalaa!

Lehti on alallaan pohjoismaiden suurin, ja se on tunnettu kattavuudestaan ja luotettavuudestaan. Digikuva opettaa hyödyllisiä valokuvaustekniikoita ja antaa vinkkejä kameroista, kätevistä lisävarusteista ja esimerkiksi parhaista kuvanmuokkausohjelmista.

Digikamerat sisältävät suuren määrän erilaisia toimintoja ja se saattaa tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta hallita niitä kaikkia. Siksi Digikuva pyrkii auttamaan sinua perehtymään niihin perusteellisemmin ja löytämään oikeat toiminnot kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Eri olosuhteet ja tilanteet vaativat erilaisia kuvaustekniikoita, kameroita ja objektiiveja. Tiesitkö esimerkiksi miten saat kauneimmat kuvat tähtitaivaasta, auringonlaskuista tai vaikkapa liikkuvista urheilusuorituksista? Tai onko sinulle täysin selvää, miten saat parhaiten muokattua pois liiallisen valoisuuden kuvista kuvankäsittelyohjelmilla? Esimerkiksi tälläisiin kysymyksiin saat vastaukset Digikuva-lehdestä.

Kaikki lehden artikkelit ovat asiantuntijoiden laatimia ja lehti sopii niin kokeneille harrastajille, ammattilaisille kuin vasta-alkajillekin. Digikuva arvostelee ja vertailee erilaisia tuotteita sekä uutisoi valokuvauksen kehityksen jokaisesta askeleesta. Jokaisen numeron mukana saat myös videokursseja sisältävän CD:n.

Digikuva ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Digikuva tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 18
  • Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
  • Päätoimittaja: Klaus Nygaard

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 50 %
  • Nainen: 50 %
  • Ikä: 21 - 100 Vuosi

Arviot Digikuva lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Digikuva

Arvostelu::
5/5 (2 ääntä)
Tykkää:

Valitse lehtitilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0