• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Lehtiapajan Black Friday erikoistarjoukset

Verkkokauppojen superpäivä Black Friday on täällä! Sen kunniaksi tarjoamme lehtiä ja muita tuotteita nyt huippualennuksin! Tutustu mahtaviin Black Friday -tarjouksiimme ja tilaa heti, sillä osa tarjouksista on voimassa vain 25. marraskuuta 2022. Kaikki tilaukset Lehtiapajalla päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun.

Lehtiapajan Black Friday -tarjoukset

Mitä Lehtiapajalla on luvassa Black Friday viikonloppuna?
Black Friday viikonloppuna Lehtiapajalla on luvassa supertarjouksia lehtitilauksista sekä ylimääräisiä alennuksia. Lehtiapaja on kotimainen luotettava lehtitilausten jälleenmyyjä jo vuodesta 1998! Kunnia-asiamme on palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti, nopeasti ja luotettavasti. Black Fridayn kunniaksi haluamme tarjota asiakkaillemme netin parhaat Black Friday tarjoukset.

Miksi Black Fridayta vietetään?

Black Friday on lähtöisin Yhdysvalloista ja sitä vietetään vuosittain kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Black Friday aloittaa joulumyynnin ja tunnetaan verkkokauppojen superpäivänä. Sen kunniaksi tarjoamme supertarjouksia, alennuksia ja lehtiä nyt huippualennuksin!

Milloin Black Friday on?
Lehtiapaja.fi:n Black Friday kampanja on voimassa perjantaista maanantaihin. Vuonna 2022 Black Friday on 25. marraskuuta.

Kenelle Black Friday on suunnattu?
Voit tilata Lehtiapajan Black Friday -kampanjasta sekä itselle, että lahjaksi. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia eli päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Lehtitilaus on erinomainen lahja ja nyt kannattaa hankkia esimerkiksi joululahjat tarjoushinnoilla.

Miten voin hyödyntää Black Friday tarjoukset?
Löydät kaikki Black Friday tarjoukset ja alennuskoodit koottuna tälle sivulle. Alta löydät laajan valikoiman lehtitilaustarjouksia, joista osa on voimassa vain Black Fridayn jälkeiseen maanantaihin, joka tunnetaan Cyber Mondayna. Syötä Black Friday alennuskoodi kassalla sille varattuun kenttään. Jos sinulla on kysymyksiä Black Friday kampanjaan liittyen asiakaspalvelumme auttaa mielellään!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0