• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Drone Magazine

Julkaisukieli englanti

(0 ääntä)

Tuotekuvaus

Lehti kaikille lennokkien ystäville ja harrastelijoille! Drone Magazine on lennokkeihin keskittynyt lehti. Tilaa nyt luotettavasti osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Oletpa sitten aloittelija tai asiantuntija, Drone Magazine sopii kaiken tasoisille lennokkiharrastelijoille ja -intoilijoille. Aloittelijoille lehti tarjoaa hyödyllistä perustietoa lennokeista, jotta harrastuksessa olisi helpompi päästä alkuun. Kokeneemmille harrastelijoille ja asiantuntijoille lehdestä löytyy inspiroivia vinkkejä muun muassa omien lennokkien rakentamiseen. Drone Magazine -lehdestä voit lukea tuoreimmat uutiset lennokkiteknologiaan liittyen, markkinoiden uusien tuotteiden arvosteluja, lennokkien mahdollisista tulevaisuuden käyttötarkoituksista sekä alan asiantuntijoiden haastatteluita.

Drone Magazine ilmestyy joka kuukausi eli 12 kertaa vuodessa. Jokainen lehti on täynnä inspiraatiota lennokkiharrastukseesi liittyen! Tämä lehti on monipuolinen, mielenkiintoinen ja inspiroiva.

Tilaa Drone-lehti nyt osoitteessa Lehtiapaja.fi ja liity lehden tyytyväiseen lukijakuntaan! Tilaa Drone Magazine joko omaksi iloksi tai lahjaksi ystävälle jo tänään! Parhaat määräaikaiset tarjoukset Drone-lehdestä löydät osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Iso-Britannia
Kieli: englanti
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Mediafy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 80 %
Nainen: 20 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0