• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Vene

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (62 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Oletko kiinnostunut veneilystä ja kaikesta siihen liittyvästä? Haluatko kotiisi lehden, joka inspiroi ja neuvoo veneasioissa?

Vene on lehti jokaiselle suomalaiselle veneilijälle. Lehti ei ole keskittynyt vain yhdenlaiseen veneilyyn, esimerkiksi moottoriveneilyyn, vaan monipuolisesti sen lisäksi myös purjehtimiseen, melontaan ja souteluun.

Lukija saa hyödyllisiä vinkkejä turvalliseen, rentouttavaan ja nautinnolliseen vesillä liikkumiseen. Veneen huolto ja kehittäminen ovat keskeisiä aiheita, jotta veneen omistaja saisi veneestään kaiken irti ja mahdollisimman pitkään. Vene-lehti antaa lisäksi vinkkejä parhaille venereiteille ja matkakohteille.

Asiantuntijoiden laatimat tarkkaakin tarkemmat testit ovat perusteellisuudessaan aivan omaa luokkaansa! Lehti koeajaa erilaisia veneitä, testaa varusteita ja moottoreita sekä arvioi vierasvenesatamia. Vene kertoo lukijalle myös kaikista veneilyyn vaikuttavista poliittisista päätöksistä ja tekijöistä sekä esimerkiksi veneilyn ympäristövaikutuksista.

Talvella Vene antaa inspiraatiota tulevaa veneilykautta varten, ja vie lukijan veneilyn maailmaan silloin kun siihen ei fyysisesti ole mahdollisuutta.

Vene ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Vene määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 14479


Kenelle tuote sopii?

Mies: 79 %
Nainen: 21 %
Ikä: 21 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0