• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Vauhdin Maailma

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (65 ääntä)

Tuotekuvaus

Onko intohimonasi tai mielenkiinnon kohteenasi vauhti, nopeat autot ja haastavat ajoradat? Saako pelkästään sana moottoriurheilu sinut heristämään korviasi?

Vauhdin maailma on lehti, joka keskittyy enimmäkseen Formula 1 – ja ralliuutisiin sekä muihin juttuihin aiheeseen liittyen. Lehti vie lukijan syvemmälle vauhdin maailmaan ja tarjoaa perusteellista ja asiantuntevaa tietoa esimerkiksi formula-autoihin, ralliautoihin, moottoriurheilulajien tekniikkaan, kilpailuihin ja kuskeihin liittyen. Vaudin maailma ei unohda myöskään muita vauhtilajeja, kuten ratamoottoripyöräilyä, enduroa, rallisprintiä, veneurheilua tai autosuunnistusta.

Lehti on aina ajan tasalla moottoriurheilun ajankohtaisista tapahtumista ja kuumimmista puheenaiheista. Artikkelit on kirjoitettu asiantuntevasti ja rohkeasti kritiikkaa välttämättä ja ne paljastavat tapahtumien taustoja, joista et muuten millään tietäisi! Lehdestä voit lukea muun muassa tuoreimmat uutiset eri moottoriurheilulajien parissa kilpailevien henkilöiden urista, uusimmista ajoneuvoista ja tärkeimmistä tapahtumista.

Lehden tyypilliselle lukijalle moottoriurheilu on iso osaa elämää; sitä harrastetaan itse ja sitä seurataan medioista ja käydään katsomassa erilaisia lajiin liittyviä kilpailuja.

Vauhdin maailma kertoo kaiken moottoriurheilusta; se avaa uusia näkökulmia, yllättää, viihdyttää ja varmistaa sen, että elämässäsi riittää vauhtia! Vauhdin maailma on takuulla ykkösvalinta jokaiselle moottoriurheilufanaatikolle!

Vauhdin maailma -lehteä ilmestyy 11 numeroa vuodessa. Huom! Otavamedian lehtitilaukset alkavat aina seuraavan kuun alusta. Poikkeuksia saattaa esiintyä aivan kuun lopussa tehtyjen tilauksien suhteen.

Tilaa nyt Vauhdin maailma tarjoushintaan määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 11673


Kenelle tuote sopii?

Mies: 91 %
Nainen: 9 %
Ikä: 20 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Hannu Mikkola aututoinsinöörii?,
Hannu Mikkola autoinsinööri? Kyselee kone-insinööri.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0