• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Koneviesti

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (139 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

14. 7 lokakuuta
15. 28 lokakuuta
16. 11 marraskuuta
17. 2 joulukuuta
18. 12 joulukuuta

Tuotekuvaus

Koneviesti-lehti on yli 60 vuotta vanha konealan puolueeton asiantuntijalehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Koneviestin teemoja ovat mm. maa- ja metsätalouskoneet, maarakennuskoneet sekä maastoajoneuvot. Koneviesti-lehti käsittelee myös alan ajankohtaisia uutisia sekä raportoi tapahtumista. Tilaa Lehtiapajalta Koneviesti luotettavasti ja nopeasti!

Koneviesti sisältää runsaasti luotettavia käytännön olosuhteissa tehtyjä koeajoja ja testejä. Vertailutestejä suorittavat alan raudankovat ammattilaiset ja saat testitulosten perusteella kattavan kuvan testattujen laitteiden toiminnallisuuksista niin hyvässä kuin pahassakin. Koneviesti-lehden liitteenä ilmestyy lisäksi BioEnergia-osio viidesti vuodessa. BioEnergia-osio keskittyy käsittelemää uusia energiamuotoja asiantuntijoiden näkökulmasta. Maatalouskoneiden historiaa käsittelevä Koneklassikot-osio ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja osiossa esitellään vanhempia, mutta edelleen työkäytössä olevia työnkoneita aina vuosituhannen vaihteen valmistusvuosiin saakka.

Koneviesti-lehti ottaa aktiivisesti vastaan palautetta ja ehdotuksia lukijoiltaan, siksi lehden sisältö vastaa pitkälti lukijakunnon toiveita. Lisäksi lehden artikkeleista riittää iloa vielä vuosien päähänkin, joten tämä on lehti joka kannattaa säilyttää pidemmän aikaa.

Koneviesti-lehteä kustantaa Viestimedia Oy. Viestimedia Oy vastaa lehden toimittamisesta asiakkaalle. Lisäksi kustantaja vastaa kaikkiin laskutusta koskeviin kysymyksiin. Viestimedia Oy:n asiakaspalvelunumero on 020-413 22 77 ja heidät tavoittaa myös sähköpostilla asiakaspalvelu@viestimedia.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 18
Kustantaja: Viestimedia Oy
Aloitusvuosi: 1952


Kenelle tuote sopii?

Mies: 87 %
Nainen: 13 %


500 merkkiä jäljellä

tumppi,
ja gillar den, gillar ni också
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0