• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kippari

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (73 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
11. 11 marraskuuta
12. 9 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kippari on oiva lehtivalinta kaikille moottorivenefanaatikoille!

Kippari testaa, vertailee ja esittelee kaikkea moottoriveneisiin liittyvää, kuten markkinoiden uusimmat veneet, moottorit, tarvikkeet ja elektroniikka. Kippari tarjoaa puolueettomia ja luotettavia tuloksia eikä säästele kritiikin kanssa. Lehdestä voit myös lukea ajankohtaisista tapahtumista ja muista uutisista veneisiin liittyen.

Kippari on aina ajantasalla, tuntee aihealueen trendit ja mielenkiintoisimmat veneuutiset niin kotimaassa kuin maailmallakin. Lisäksi Kippari neuvoo aiheissa, kuten turvallisuus, verotus sekä veneen ylläpito ja huolto.

Kippari on laadukasta luettavaa ja sopii kaikille moottoriveneistä kiinnostuille, niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Lehti opastaa lukijaa järkeviin hankintoihin ja valintoihin, kuten mitä pitää ottaa huomioon käytettyä moottoria tai purjehduskäsineitä ostettaessa.

Kippari ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Kippari määräaikaistilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 15492


Kenelle tuote sopii?

Mies: 84 %
Nainen: 16 %
Ikä: 25 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

samuel virtanen,
todella hyvä ja monipuolinen lehti. suosittelen!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0