• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Auto Bild Suomi

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (146 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
8. 14 kesäkuuta
9. 5 heinäkuuta
10. 9 elokuuta
11. 30 elokuuta
12. 20 syyskuuta
13. 11 lokakuuta
14. 1 marraskuuta
15. 22 marraskuuta
16. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Mielessä on ehkä uuden auton hankinta? Vai onko autoista lukeminen kenties mielestäsi aina ajankohtaista ja mielenkiintoista? Siinä tapauksessa voimme lämpimästi suositella Auto Bild Suomi -lehteä – parhaat määräaikaiset tarjoukset löydät aina osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Auto Bild Suomi on kirkkaasti Suomen pätevin autolehti. Lehti opastaa auton ostossa ja myös käytössä, jotta saisit kaiken irti menopelistäsi. Auto Bild testaa, arvioi, arvostelee ja kertoo automaailman tuoreimmat uutiset.

Lehden osaaville laatijoille on tärkeää, että testeihin pääsee etenkin suomalaisten suosikki automerkit ja myös se, että testit tehdään suomalaisissa olosuhteissa. Siten juuri suomalainen lukija saa itselleen mahdollisimman hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa. Testeihin ja vertailuihin pääsee itse autojen lisäksi tarvikkeita, lisäosia ja muita auton käyttöön ja ylläpitoon liittyviä välineitä.

Automaailma muuttuu koko ajan, kun muun muassa ilmasto ja ympäristö sekä niiden suojelu asettaa kovempia vaatimuksia. Auto Bild on mukana ja kertoo esimerkiksi muotoilun, moottoreiden ja sähköautojen kehitysaskelista. Autoja arvostellaan kriittisesti ja puolueettomasti, jotta lukija saisi mahdollisimman totuuden mukaisen kuvan niistä.

Auto Bild Suomi julkaistaan 16 kertaa vuodessa, eli saat sen kotiisi lähestulkoon joka kolmas viikko. Auto Bild Suomi sopii niin naisille kuin miehillekin. Pääasia on, että lukijan mielenkiinnon kohteena on autot ja kaikki niihin liittyvä.

Huristele autojen maailmaan ja tilaa Auto Bild Suomi -lehti määräaikaisena itsellesi tai lahjaksi ystävälle aina edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 16
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 37615


Kenelle tuote sopii?

Mies: 87 %
Nainen: 13 %
Ikä: 20 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0