• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kauneimmat Käsityöt

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (484 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 5 huhtikuuta
4. 17 toukokuuta
5. 4 heinäkuuta
6. 31 elokuuta
7. 18 lokakuuta

Tuotekuvaus

Iloa on itse tehty! Kauneimmat käsityöt on Suomen ainoa virkkauksen ja neulonnan erikoislehti. Uudistuneesta lehdestä löydät yli 50 ihastuttavaa käsityöohjetta! Parhaat määräaikaiset tarjoukset löydät aina osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Kauneimmat käsityöt tarjoaa seitsemän kertaa vuodessa upean kokoelman ajattomia neuleita ja virkkauksen perinne- ja uutuusmalleja niin arkeen kuin juhlaankin. Lehdestä löydät mallit näyttäviin virkattuihin liinoihin, verhoihin ja peitteisiin. Se sisältää runsaasti myös ohjeita vaatteisiin sekä aikuisten että lasten koissa.

Kauneimmat käsityöt -lehdestä ideoita saavat sekä aloittelijat että taiturit. Selkeät ohjeet saavat aikaan sen, että kaikilla on mahdollisuus onnistua. Työnvaiheet käydään läpi vaihe vaiheelta ja lehti opastaa jokaisessa numerossa myös tarvikkeiden ja lankojen valinnassa.

Lehdestä löydät myös ohjeita ristipisto- ja tilkkutöihin sekä vinkkejä ja ohjeita sisustamiseen liittyen. Kauneimmat käsityöt keskittyy aina kaudelle ominaisiin töihin; kesällä voit bongata lehdestä ohjeita kesäisiin kevyempiin neuleisiin ja talvella taas esimerkiksi jouluisiin pöytäliinoihin ja lämpimiin villasukkiin.

Vuoden lehtiin mahtuu lähes 400 erilaista ohjetta, joten tekemistä riittää yllin kyllin vuoden jokaiselle päivälle. Nämä ohjeet antavat käsille ja mielikuvitukselle mahdollisuuden luoda kaunista neuloen ja virkaten!

Kauneimmat käsityöt ilmestyy seitsemän kertaan vuodessa. Aloita uusi harrastus tai kehitä jo olemassa olevaa. Itse tehty on arvostettu lahja, joten miksi et alkaisi ostamisen sijaan luomaan itse. Lehti takaa inspiraatiota ja tekemisen iloa koko vuodelle!

Tilaa nyt Kauneimmat Käsityöt -lehti määräaikaisena itselle tai lahjaksi tekevälle ystävälle edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi! Kaikki tilaukset päättyvät automaattisesti.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 7
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 11 %
Nainen: 89 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0