• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Ihana askartelulehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (393 ääntä)

Tuotekuvaus

Uudistunut Ihana on lehti täynnä ideoita - askartelijan unelmalehti! Ihana on odotettu lehti kaikille, jotka nauttivat käsillä tekemisestä. Ihana-lehti tavoittaa askartelun harrastajat ja askartelua ohjaavat. Sisältö on laadukkaasti kotimaassa tuotettua. Sisustuksen ohella lehden teemoja ovat ompelu, puutyöt, painanta, paperiaskartelu ja kierrätysaskartelu.

Ihanasta löydät askartelun ja käsitöiden aiheita monipuolisesti tämän ajan näkökulmasta. Kierrätys, innovatiivisuus ja uudet ideat täyttävät lehden sivut.

Ihana-lehden innoittamana on helppo ryhtyä puuhaamaan, useimmat työt soveltuvat kodin tavallisilla työvälineillä tehtäviksi. Lehden ohjeilla onnistut ja ideoit uutta! Ihanasta löydät muun muassa seuraavia aiheita: paperiaskartelua, huovutusta, korujen valmistusta, metalliaskartelua, massatöitä, luonnonmateriaaleja, kierrätystä, skräppäystä, lankatöitä ja helppoja ompelutöitä. Lisäksi lehdestä löytyy hieman helpompia askartelu- ja käsityöohjeita niin lasten kuin aikuistenkin makuun.

Paljon ideoita ja tekemistä kuusi kertaa vuodessa. Tilaa nyt määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: A-lehdet Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 8 %
Nainen: 92 %
Ikä: 13 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Vuokko,
Lehden ohjeet ihania ja toteuttamiskelpoisia.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0