• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

TM Rakennusmaailma

Julkaisukieli suomi

4/5 (92 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 28 kesäkuuta
7. 9 elokuuta
8. 6 syyskuuta
9. 4 lokakuuta
10. 25 lokakuuta
11. 15 marraskuuta
12. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

TM Rakennusmaailma on jokaisen remonttireiskan lehtivalinta!

Tm Rakennusmaailma sisältää neuvoja ja ohjeita kaikenlaiseen remontointiin, rakentamiseen ja talotekniikkaan. Lehti sopii niin oman kodin remontoijalle tai rakentajalle, ammattilaiselle kuin aiheesta yleisesti kiinnostuneillekin.

Lehdestä voit saada vinkkejä esimerkiksi ulkotilojen rakentamiseen, keittiön uuden ilmeen luomiseen tai vaikkapa kylpyhuoneen vedeneristykseen. Lehti testaa myös markkinoiden uusimmat työkalut ja muut rakennustarvikkeet ja kodinkoneet. TM Rakennusmaailma antaa lukijalle hyödyllisiä vinkkejä myös liittyen esimerkiksi turvallisuuteen, energiansäästöön ja rakennusmateriaaleihin.

Lehden testit ja vertailut ovat puolueettomia ja luotettavia. Asiantuntijoiden laatimat neuvot takaavat, että saat oikeaa ja ajankohtaista tietoa asioista.

TM Rakennusmaailma ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Huom! Otavamedian lehtitilaukset alkavat aina seuraavan kuun alusta. Poikkeuksia saattaa esiintyä aivan kuun lopussa tehtyjen tilausten kanssa.

Tilaa nyt TM Rakennusmaailma itselle tai lahjaksi ystävälle määräaikaisena Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 83 %
Nainen: 17 %
Ikä: 30 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0