Kielikello kansi
Alkuperämaa suomi

Kielikello

KIELENHUOLLON TIEDOTUSLEHTI
Kielikello on kielenhuollon tiedotuslehti, kielenkäytön asiantuntija, jonka avulla niin suomen kieltä työssään tarvitseva kuin muuten vain kielestä ja sen huollosta kiinnostunut voi pitää tietonsa ja taitonsa ajan tasalla.
Kielikello vastaa kielenkäytön kysymyksiin ja auttaa käytännön kirjoituspulmien kanssa painiskelevaa. Lehdessä julkaistaan suomen kielen lautakunnan suositukset, kerrataan vanhoja ohjeita ja annetaan uusia. Lisäksi käsitellään sanastokysymyksiä, selvitellään ongelmia ja kerrotaan ajankohtaisista kielenkäytön ilmiöistä tänään!
Kielikello tarkastelee kieltä monesta eri näkökulmasta: lehdestä löytää tietoa ja vastauksia työelämän tarpeisiin sekä aineksia kaikenlaisten kielikysymysten pohdiskeluun. Kielikellossa kerrotaan nykykielestä ja sen kehityksestä, mutta valotetaan myös kielen menneisyyttä, tarkastellaan sanojen taustoja ja suomen monimuotoisten murteiden ilmiöitä.
Lehden kirjoittajat ovat kielen ja kielenhuollon ammattilaisia, mutta myös muiden kielestään kiinnostuneiden ääni pääsee kuuluviin.
Kielikello on luotettava työväline - tilaa omasi jo

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 4
  • Kustantaja: Stellatum Oy

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 50 %
  • Nainen: 50 %

Arviot Kielikello lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Kielikello

Arvostelu::
4/5 (2 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu ehdotuksia samankaltaisista lehdistä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse tilaus